WIN: Kaarten O&N-feest Loveland

Winacties door Redactie Ze.nl

Op donderdag 31 december organiseert Loveland Dynasty: het ultieme discofeest met een gouden randje. Dynasty vindt slechts eenmaal per jaar plaats en dus gebeurt het goed: champagne in overvloed, hoffelijk personeel, artiesten van over de hele wereld en natuurlijk een uitstekende locatie.

De organisatie strikte voor deze editie een prachtig nieuwe locatie gelegen aan de voet van de Amsterdamse Pijp: de klassieke Apollohal, die zal worden omgebouwd tot luxueuze Apollo Ballroom. De oversized raampanelen en de ruime lichtkoepel in het dak geven de locatie haar unieke charme...

Nostalgie en Dynasty zijn onafscheidelijk. Tijdens de vorige edities waren onder andere Snap!, CeCe Peniston en Deee-lite te gast. Dit jaar is de programmering opnieuw van wereldklasse. Behalve top-dj\'s Alex van Oostrom, Sander Hucke en Silverius knalt de organisatie er maar liefst drie live-artiesten in. Loïs Lane, Ron Carroll, Wicked Jazz Sounds en de Sugarhill Gang zouden onafhankelijk van elkaar al een heel stadion gek kunnen maken, laat staan als je ze op één avond bij elkaar zet. Zoals gezegd: Dynasty is nostalgie, maar wel übercoole nostalgie...

Event: Dynasty \'the 80\'s and beyond\'
Locatie: Apollo Ballroom (naast Apollo Hotel), Apollolaan 4, Amsterdam
Datum: 31 december 2009
Tijd: 21:00 - 05:00 uur
Prijs: 65,- (ex fee)
Voorverkoop: Alle Primera-filialen in Nederland en online via www.dynasty.nl.

Ze.nl mag 2x 4 kaarten weggeven voor dit spetterende feest! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 16 december 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl!