Eliza was here: bijzondere vakanties!

Reizen door Jet

'Waar iedereen rechtsaf gaat, gaat Eliza linksaf'
Eliza was here specialiseert zich namelijk in het aanbieden van betaalbare vakanties naar authentieke landhuizen, boerderijen en andere aparte accommodaties waarbij rust en kleinschaligheid centraal staan. Deze bijzondere accommodaties vind je in de nog niet echt ontdekte omgevingen in Madeira, Portugal, Tenerife, Lanzarote, Kreta, Zakynthos, Kefalonia, Gran Canaria, Mallorca, Andalusie, Corfu, Malta, Sardinië en Sicilië.

'Onze klanten zijn wars van massatoerisme. Waar het merendeel van toeristen rechtsaf slaat, gaan wij juist linksaf. Bij ons geen enorme lijsten met honderden bestemmingen en hotels maar een klein en doordacht aanbod', karakteriseert Eliza was here-directeur Koen Everink het aanbod.

De reisorganisatie is in 2002 opgericht en verkoopt arrangementen inclusief vlucht, verblijf EN autohuur in authentieke landhuizen, boerderijen en andere aparte accommodaties tegen een betaalbare prijs.

Super romantische vakanties
Eliza was here heeft uit haar vakantieaccommodaties vijf bijzondere overnachtingsadressen geselecteerd die vanwege hun ambiance, sfeer en kleinschaligheid zeer geschikt zijn voor pas getrouwden of romantische stelletjes. Het zijn landhuizen op de zonbestemmingen Corfu, Sicilië en Gozo, luxe villa's op Kreta en vakantiehuizen in de vorm van slakkenhuisjes in Andalusië. De vijf vakantieadressen die het predikaat 'romantisch' kregen, zijn hier te bekijken en te boeken.

Betaalbare zwijmeladressen voor tortelduifjes
Op het Griekse eiland Corfu ligt de Pelecas Country Club in een oase van rust, de kamers zijn ingericht met antiek meubilair, zwembad, tennisbaan en een van de beste golfbanen van heel Griekenland. Of gaat de voorkeur uit naar een rustiek farmhouse, dan is een van de prachtig gerestaureerde huizen op Gozo met eigen zwembad een optie. Dat Kreta niet alleen een massabestemming is, bewijzen de luxe Ellotis Villas in het plaats Vamos in Noordwest Kreta: je eigen villa met prachtige tuin en privé zwembad ver weg van het massatoerisme.
Gastheerschap is vader Steffano en zoon Phillippe op het lijf geschreven: zij zwaaien de scepter over het Vecchia Masseria, een tweehonderd jaar oud landhuis in het zuiden van Sicilië met ondermeer zwembad en jacuzzi. En voor een heel bijzondere accommodatie is hotel Los Caracoles in het Spaanse Andalusië de plek: een hotel dat bestaat uit een vijftal bungalows in de vorm van slakkenhuisjes. Het Gaudi-achtige complex is schitterend gelegen, de bungalows zijn voorzien van tv, terras en bijzondere inrichting. Daarnaast vind je er een zwembad.

Voor iedereen die toe is aan een bijzondere vakantie met een mooie, authentieke accommodatie in een nog mooiere omgeving, ver weg van massatoerisme, dan is Eliza was here iets voor jou!

Dus kijk snel op de site en laat je verrassen door de prachtige vakantiebestemmingen...