Lifestyle / Celebs
Celebs

Lourdes lanceert eigen make-uplijn

De meeste veertienjarige meisjes beginnen net te experimenteren met make-up, maar Lourdes Leon ? de dochter van Madonna ? is een stap verder. Zij lanceerde op 2 augustus haar eigen make-uplijn: Material Girl Beauty.

Lourdes? eigen collectie zal bestaan uit bodylotions, douchegels, bodysprays, lipgloss en nagellak. Vanaf half augustus is Material Girl Beauty verkrijgbaar bij het Amerikaanse warenhuis Macy?s voor ?4,80 - ?8,35. Andere producten zoals oogschaduw zullen geïntroduceerd worden in september.
 
De lijn is op en top girly: alle verpakkingen worden gesierd door bloemen en kant, geïnspireerd door haar moeders vingerloze, kanten handschoentjes. Bekijk hier de eerste foto's van haar collectie.


 
Net als de Queen of Pop zelf staat Lourdes maar wat graag in de schijnwerpers. Zo bracht ze op dertienjarige leeftijd haar eigen kledinglijn uit (met Kelly Osbourne als gezicht) en volgt haar moeders voetsporen met een opleiding aan de beroemde LaGuardia School Of Music and Performing Arts in New York, waar ze klaargestoomd wordt voor haar carrière.
 
Met haar eigen kleding- en nu ook beautylijn heeft ze al een grote stap in de goede richting gezet. Lourdes zag er tijdens de lancering van Material Girl Beauty zeer fashionable uit en had een volwassen uitstraling: een rood polkadot shirt uit haar eigen Material Girl lente/zomer-collectie 2011 met een spijkershort en Doc Martens. Het was haar gezicht wat eruit sprong: een naturel look met vuurrode lippen.
 
De pittige Lourdes is nog piepjong en heeft al een hoop bereikt. Wie weet wat we nog meer van haar zullen zien en horen?