Run for your life: Foute mannen - deel 2

Single & daten door Esther
Sommige kerels zijn gewoon fout. In deel 1 kon je lezen voor welk datemateriaal je heel hard weg moet rennen. Ook bij dates met de volgende typjes kun je maar beter de benen nemen, want zij gaan je echt niet gelukkig maken.

Mr. Momma?s Boy

Als je bij een jongen thuis wordt uitgenodigd mag je er vanuit gaan dat je in een netjes en opgeruimd huis terecht komt. Hier en daar misschien wat typische mannentroep, maar al met al zou het schoon moeten zijn. Als je je een weg moet banen door oude plastic bakjes met de laatste restjes chinees, blikjes bier en lege pizzadozen, dan weet je dat het hier iemand betreft die niet zo streng is opgevoed door zijn moedertje. Als hij vervolgens ook nog eens apetrots vertelt hoe hij elk weekend zijn was bij zijn moeder brengt omdat hij zelf geen wasmachine heeft ("Ik weet toch niet hoe die dingen werken!"), is het tijd om verder te zoeken. Zo?n type gaat je leven niet verrijken, maar afremmen.

Hoe loos je deze?
Zeg dat het hebben van een relatie met jou betekent dat hij zijn moeder niet meer mag zien. Zo makkelijk kan het zijn!


Mr. Johnny Bravo

Deze man wordt door zijn vrienden ?anabooltje? genoemd. En dat is niet voor niets. Meneer ziet er uit als een luchtbedje en vindt dit zelf werkelijk waar fantastisch. Hij kan geen spiegel voorbij lopen zonder zichzelf uitgebreid te checken. Verder vertelt hij jou tijdens een romantisch etentje dat jij het toch ontzettend getroffen hebt met zo?n lekker ding als hij.

Hoe loos je deze?
Vertel hem met tranen in je ogen dat je niet bij iemand kunt zijn die er simpelweg zó goed uitziet omdat je eigen zelfvertrouwen dat niet aan kan. Hij zal het oprecht sneu voor je vinden en het begrijpen.

Foto gedownload

Mr. Anger Management
Tijdens het etentje gooit hij per ongeluk een glas om. Terwijl jij het voorval al vergeten bent voordat het glas de grond raakt, is dit iets waar Mr. Anger Management helemaal van uit zijn vel gaat. Hij vloekt en tiert dat dit nu juist hèm weer moet overkomen. Hij krijst terwijl hij met zijn handen in zijn haar graait. Jij blijft verbijsterd zitten na deze outburst. Als dit vervolgens op één avond minstens nog twee keer gebeurt, weet je dat je een kerel met issues te pakken hebt.

Hoe loos je deze?
Maak je eigen verhuiskaart waarin je meldt dat je naar Zuid Tiki-Tiki vertrokken bent. Voorgoed. Deze jongen op een normale manier afwijzen zou nog wel eens het begin van een stalkerperiode kunnen zijn.


Mr. Alcohol

Elke avond met deze jongen eindigt met een nuchtere jij en een compleet bezopen hij. Deze jongen schijnt geen maat te kunnen houden en zelfs als jullie gezellig een filmpje kijken op de bank bij jou thuis gaat dit gepaard met zes biertjes op een avond. In het weekend gaat vervolgens het dak er helemaal af en begint hij de dag met een lekkere rum-cola, omdat hij daar zo van houdt.

Hoe loos je deze:
iemand die niet eens voor zichzelf kan zorgen, kan al helemaal niet een goede partner zijn voor iemand anders. Zeg tegen deze jongen dat je een veganistische geheelonthouder bent. Dan is hij waarschijnlijk zo vertrokken!


Ben jij weleens gevlucht voor een foute man?