De leukste koraalkleurige items

Mode & trends door Betty
Je zou het niet zeggen, maar het is écht nog steeds zomer. En deze zomer is de koraalkleur helemaal hot. Het geeft een vrolijke en warme sfeer. Ze heeft daarom de leukste koraalkleurige items voor je geselecteerd.

Jurkjes

Ondanks dat we deze zomer nog niet echt uitgebreid hebben kunnen flaneren in onze zomerjurkjes, is er altijd hoop op beter weer. Of je kunt er, mocht het echt niet beter worden, altijd een panty en vest bij aan doen. Dan is je koraalkleurige jurkje opeens ook herfst-proof

 

Schoenen

Het kan ook erg leuk zijn om een neutraal uitziende outfit aan te vullen met koraalkleurige schoenen, zodat je look net dat beetje extra krijgt. Of combineer koraal met koraal. Zolang de tint niet heel erg van elkaar verschilt, kan het best!


 
Make-up
Aan zomerse, koraalkleurige make-up mag het in dit artikel natuurlijk ook niet ontbreken. Een koraalkleurige blush, lipstick en nagellak kunnen je look neutraal houden, maar toch ook echt afmaken. 
 

 
Zoals je ziet zijn er dus genoeg zonnige items verkrijgbaar om zelfs van deze troosteloze zomer nog iets vrolijks te maken! 

Ben jij ook zo gek op koraalkleurige items?