Britney wil voor Prins William zingen

Celebs door Redactie Ze.nl
Nog even en miss Spears is weer op het podium te bewonderen tijdens haar Femme Fatale-tour. Een bezoekje aan Londen mag dan natuurlijk niet uitblijven. Haar grote wens: zingen voor Prins William en Kate Middleton.
 
De wens om voor het koninklijke koppel te zingen was er niet zomaar. Brit hoorde namelijk dat William in zijn tienerjaren groot fan van haar was. Hij had zelfs een poster van de blonde popster boven zijn bed hangen. ?Hilarisch?, noemde Miss Spears het.
 
Tijdens de Femme Fatal- tour, die start op 22 september, zal Britney nummers van haar gelijknamige nieuwe album zingen, maar ook haar oude hits zullen voorbij komen. De zangeres zou het geweldig vinden als William en zijn Kate een concert kunnen bijwonen. ?Het lijkt mij echt te gek. Ik vind het een prachtig koppel. Helaas heb ik de bruiloft niet gezien, maar ik hoorde dat het ontzettend mooi was. ?
 
Voor haar tour zal Brit de hele wereld afreizen. Nog voordat ze haar concerten in Engeland geeft, brengt de zangeres een bezoek aan Nederland. 

Zou jij Britney live willen zien?