Lindsay Lohan vereeuwigt Billy Joel op lichaam

Celebs door Redactie Ze.nl
Lindsay Lohan heeft een hoop gemeen met Billy Joel: ze komen allebei van Long Island, zijn verschrikkelijke weggebruikers (oftewel, wegmisbruikers) en nu prijkt zijn songtekst als tattoo op haar lichaam.
 
LiLo trok de stoute schoenen aan en ging deze week naar haar favoriete tattooshop ? Shamrock Tattoos ? en kwam naar buiten met twee gloednieuwe regels op haar ribbenkast.
 
In een priegelig, sierlijk lettertype staat op Lindsays rechterzij, net iets onder haar borst, "Clear as a crystal sharp as a knife, I feel like I?m in the prime of my life". De tekst komt van Billy?s nummer I Go to Extremes uit 1989. Lindsay is daar maar al te goed in?

Nieuwsgierig? Bekijk dan de foto op TMZ.
 
Volgens een insider is de songtekst belangrijk voor Lindsay omdat "hij staat voor wat ze is in het leven en alles wat ze heeft meegemaakt? Het symboliseert haar doorzettingsvermogen". Jaja, vandaar dat ze telkens weer in de nor belandt.
 
Blijkbaar heeft Lindsay a thing voor andere celebs. Zo liet ze in 2009 ook al een quote van Marilyn Monroe zetten aan de binnenkant van haar pols. Daarnaast heeft Lilo een een ?vriendschapstattoo? met zangeres Lily Allen, maar ook met Rihanna... Oeps!

Luister het liedje van Billy Joel hier...