Kim Kardashian geeft droombruiloft weg

Celebs door Redactie Ze.nl
Nog geen maand geleden stapten Kim Kardashian en haar droomman Kris Humphries in het huwelijksbootje. Kim was zo in de wolken van haar eigen bruiloft, dat ze besloot een ander ook zo?n magische dag te bezorgen.

Nadat Kim het ja-woord gaf aan haar Kris, wilde ze niets liever dan iemand anders ook gelukkig maken met zo?n droombruiloft. ?Mijn trouwdag was de mooiste en meest magische dag van mijn leven, dankzij de geweldige ontwerpers die mij hielpen. Ik wil één van jullie de kans geven om hetzelfde mee te maken?, berichtte ze op haar website.

De lucky girl wint een jurk van Vera Wang, geïnspireerd op Kims japon, jurken voor vier bruidsmeisjes, een paar schoenen van Giuseppe Zanotti, een tas van Judith Leiber, een nieuwe keuken, een make-over én om het nog eens af te maken: vijfhonderd dollar om uit te geven aan een huwelijksreis. Miss Kardashian is in een gulle bui?

Belangstellenden moeten voor 23 september een foto insturen van zichzelf en hun aanstaande, met daarbij een persoonlijk verhaal. De tien koppels met de beste motivatie gaan door naar de volgende ronde. En dan mogen de fans beslissen, want die kunnen stemmen op hun favoriet. De uiteindelijke winnares wordt een week later bekendgemaakt.

Wat denk jij: is deze actie oprecht of weer een manier om in de schijnwerpers te komen?