Report: In kerstsferen met Hunkemöller

Mode & trends door Janneke
Kerstbomen, deuntjes als "Let it snow" en sexy Christmas-lingerie: afgelopen dinsdag verkeerde ik in winterse sferen. Al denkt nog niemand aan de feestelijk decembermaand, Hunkemöller showde alvast haar prachtige kerstcollectie.

Een heerlijke kerstontbijt stond voor ons klaar in de vernieuwde flagship store van Hunkemöller aan de Kalverstraat. Het mag dan wel pas september zijn, de ondergoedketen bereidde ons alvast voor op wat komen gaat: spannende kerstlingerie, comfy outfits en shiny sieraden.


Red hot Santa en sexy satijn

De donkere dagen voor Kerst zijn weer in aantocht en dus is het de hoogste tijd voor cozy items, party lingerie en sexy cadeautjes. Hunkemöller presenteerde haar kerstcollectie vol inspirerende thema's: met de kittige printjes ben jij klaar voor een 'Wild Christmas' en tijdens de koude dagen kleed jij je in 'Intense blue satine'. Vriendlief verras je tijdens de Kerst met vurig rood satijn en kant en de extra feestkilo's verberg je met de fashionable shapewear.

Van Santa Hunkemöller mocht ik een setje uit de nieuwe kerstcollectie kiezen. Mijn favoriet was de strapless glitter body. Met een zwarte broek eronder en een mooi colbert heb ik mijn partyoutfit al bij elkaar!


Cozy Lounge Wear

Als grote koukleum zijn de comfy loungepakken, warme slofjes en dekentjes (met leuke zebraprint) ideaal voor mij! De materialen zijn warm en zacht en dus perfect voor een relaxte avond thuis.

Met het nummer All I Want For Christmas in mijn hoofd vertrok ik weer naar kantoor. Wat mij betreft kunnen de feestdagen niet vroeg genoeg beginnen!

De kerstcollectie is vanaf oktober 2011 verkrijgbaar; ook in de Hunkemöller webshop.