Vrouwenleed: Nooit genoeg schoenen

Lifestyle door Betty

Met een verhit gezicht gooit mijn lief al mijn schoenen uit de schoenenbak, op zoek naar een specifiek paar van hem. Als hij de bak uiteindelijk tot op de bodem leeg gegooid heeft, vraagt hij. "Wat MOET je met zo veel schoenen?"

Hoezo te veel schoenen?
Ik ben zo?n vrouw die helemaal niet van zichzelf vindt dat ze een schoenentic heeft. Ik ken vrouwen in mijn omgeving die iedere maand wel een paar of twee aan hun collectie toevoegen. Ik heb eens in de zoveel tijd de drang om schoenen te kopen. Maar het blijft bij hooguit vier paar per jaar.

UGGs kunnen al-tijd
Ik vind het dan ook vreemd dat mijn collectie uiteindelijk toch zo groot lijkt. Iedere dag als ik naar mijn werk ga, weet ik toch vaak niet wat voor schoenen ik aan moet. Ik betrap mezelf er namelijk steeds op dat ik naar mijn UGGs (ok, die heb ik in drie verschillende soorten) grijp. Want: UGGs zitten lekker warm en ik kan er de hele dag comfortabel op lopen.

Pumps zijn voor pro's
Met een groot vraagteken op zijn hoofd, pakt mijn vriend een paar pumps op. "Wanneer heb je dit ooit aan?" Ik weet het niet. Ik wil heel graag op hakken lopen, maar er is iedere keer wel een reden om het niet te doen. Meestal komt het er op neer dat ze gewoon niet comfortabel genoeg zijn, en daarom dus onderaan in de schoenenbak blijven liggen.

Aanvulling nodig
De herfst is er weer dus dat betekent dat mijn UGGs best weer afgestoft kunnen worden. Toch denk ik dat ik dit jaar ook wel eens wat variatie zou willen. Misschien moet ik binnenkort toch maar weer eens shoppen. ;-)

Hoe zit het met jouw schoenencollectie?