Ze.nl presenteert: onZe mannen!

Lifestyle door Janneke
Wij vrouwen praten honderduit over mannen en al hun rariteiten. Maar mannen hebben ook wel het nodige te bespreken als het om ons gaat. Daarom hebben we een mannenpanel opgericht en we stellen onze heren nu aan jullie voor!

Mannen kunnen sexy, charmant, grappig en zorgzaam zijn, maar ook totaal onbegrijpelijk! Daarom hebben we een panel in het leven geroepen, zodat we onZe mannen regelmatig het hemd van het lijf kunnen vragen over seks, relaties, ruzies en vrouwenkwaaltjes. Zullen we dan eindelijk weten wat er in hun hoofd omgaat?

Maar voordat we ze overspoelen met pikante, gênante en gedurfde vragen is een korte introductie wel zo gepast. Lieve Ze?s, meet the guys!

Tim
"Ik ben Tim, een 22-jarige student Sociale Geografie & Planologie aan de Universiteit van Utrecht. Naast mijn studie ben ik regelmatig op het voetbalveld te vinden en breng ik graag tijd door met mijn vrienden en vriendin. Met hen ga ik graag de kroeg in om de week door te spreken. Verder ben ik dol op reizen en ik hoop dan ook veel van de wereld te gaan zien. Enkele bestemmingen die hoog op mijn verlanglijstje staan zijn New York, Nieuw Zeeland en Zuid-Afrika."

Dennis
Ik ben Dennis, woon samen met m'n vriendin en ons half jaar oude zoontje in de mooiste stad achter de duinen. Ik werk als projectmanager & designer bij een mediabedrijf en in m'n vrije tijd speel ik graag met m'n zoontje en probeer ik wat hard te lopen. In de weekenden spreek ik graag met vrienden af in de kroeg, maar ongegeneerd lui op de bank hangen met een film is natuurlijk ook niet verkeerd. Daarnaast ben ik een echte gadgetfreak en verdiep ik me graag in moderne technologie & design."

Tom
"Mijn naam is Tom, 24 jaar, woonachtig in Amsterdam en oprichter van het bedrijf Four is the Core. Naast het in topvorm brengen van modellen en atleten ben ik eigenlijk ook nog vierdejaars student Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Sport vormt een belangrijk onderdeel van mijn leven, maar daarnaast maak ik ook graag tijd vrij om leuke dingen te doen met vrienden/vriendinnen."

Marc
"Ik ben Marc, 33 jaar en sinds vijf jaar getrouwd met Nicolle. We wonen in Groningen en zijn samen Scandinavian Dreams gestart: een online reisbureau dat te gekke wintersportreizen naar Scandinavië aanbiedt. Nicolle is daarnaast nog fotografe. We houden allebei van reizen, duiken en snowboarden."


Cicero
"Ik ben Cicero Zomers, bijna 22 jaar en studeer Bedrijfseconomie. Ik ben geboren en getogen in Amersfoort en werk in Amsterdam. Ik zou mijzelf omschrijven als een ambitieuze vrijgezel, die enorm kan genieten van het luxe in het leven. Ik ben voor de rest graag bezig met online marketing en in mijn vrije tijd is het vrijwel altijd voetbal kijken of muziek luisteren."


Corné
Ik ben Corné, 23 jaar en net klaar met mijn studie Journalistiek in Amsterdam. Ik werk als voetbalcommentator voor RTV Utrecht en freelance sportverslaggever bij Omroep Flevoland. Het zal je dan ook niet verbazen dat mijn passie bij sport ligt. Het zelf beoefenen is mooi, maar het verslaan is goud. Ohja, ik ben ook gek op picknicken, mits de tegenpartij een rieten mand verzorgt. Ik heb meestal wel een kleedje."


Leuk zijn onZe mannen hè? Binnenkort gaan de eerste vragen al hun kant op. Heb jij een brandende vraag voor de heren? Laat het ons weten via redactie@ze.nl!