WIN: 2 kaarten voor Holiday on Ice Tropicana - Ladies Night

Winacties door Redactie Ze.nl

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Op woensdag 7 december aanstaande vindt de allereerste Holiday on Ice Ladies Nights plaats in de Amsterdam RAI. Met naast de show Tropicana ook vele extra?s speciaal voor vrouwen. Jij kunt nu twee kaarten winnen!

Het wordt een speciale avond voor ?ladies only? met naast de ijsshow Tropicana vele extra?s zoals productdemonstraties, live optredens van artiesten en een exclusieve goodiebag met producten van bekende merken. Een eenmalig evenement in de Amsterdam RAI en een onvergetelijke avond uit voor moeders, dochters, vriendinnen en collega?s.


De foyer is extra sfeervol ingericht en voorafgaand aan de show kun je genieten van live optredens, rondneuzen en shoppen bij productdemonstraties. Sapph zal voorafgaand aan de show haar nieuwste feestdagencollectie showen tijdens een exclusieve ?Lingerie Show on Ice?. Een wereldprimeur, want nog nooit is er een modeshow op het ijs van Holiday on Ice vertoond. Naast alle extra?s geniet je natuurlijk ook van de nieuwste Holiday on Ice-show Tropicana.

Het ijs mag dan koud zijn maar op hits als Copacabana en Mandy maken de schaatsers de passie in iedereen wakker. Swing mee op latin pop en big band ritmes, maar ook op heerlijke zwoele ballads en ongeëvenaarde rock ?n roll. Het is een eenmalig evenement en de kaarten zijn beperkt dus reserveer snel. Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.holidayonice.nl/ladiesnight.

De reguliere voorstellingen van Tropicana - The Passion Tour zijn vanaf 1 december slechts 6 weken te zien in Eindhoven, Amsterdam, Maastricht, Utrecht en Zwolle.

Ze.nl mag 5 x 2 kaarten voor Holiday on Ice Tropicana - Ladies Night weggeven! Om kans te maken op 2 kaarten (eerste rang, t.w.v. ?52,95 per stuk), moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 15 november.