Feestelijke looks van Mydress!

(Web)shops door Redactie Ze.nl
Met Kerst en Oud & Nieuw willen we er op ons best uitzien. Een elegante, maar comfortabele jurk is daarom de perfecte outfit! Op Mydress vind je prachtige jurkjes, die niet alleen erg mooi zijn, maar ook nog eens zeer betaalbaar!

De decembermaand is een gezellige, maar hectische periode. 'Wat moet ik aan?' is altijd maar weer de grote vraag. Gelukkig komt Mydress.nl speciaal voor de feestdagen met verschillende looks. Shine, Comfi, Elegance & Azteken: stuk voor stuk trendy, elegant en comfortabel!

Shine
Met dit gouden paillettenjurkje (? 54,95) zit je deze decembermaand helemaal goed! Als accessoire kun je kiezen voor de populaire sterrenoorbellen, die ook te koop zijn op Mydress.nl. Maak de look compleet met een mooie glitterpump of zwarte hakken en you?re ready to party!


Comfi look
Fashionable

de kou in doe je met dit heerlijk warme coljurkje (? 44,95)! Combineer 'm met de zwarte leren laars van Tommy Hilfiger (nu met 30% korting via Mydress.nl), een paar warme sokken én oorwarmers! Koud zul je het niet meer krijgen...



Elegance

Bij een chic diner hoort natuurlijk een elegante look. De vele fashionmagazines schrijven er al over, dus kon ook Mydress niet achterblijven. Dit zwarte jurkje (? 39,95) heeft een kleine print en een subtiele glans. Draag er een mooie zwarte pump bij en maak het geheel af met de sieraden van Blinckstar - ook te koop bij Mydress.



Azteken

Als je een winkel binnenloopt ontkom je er niet aan: de Noorse- en Aztekenprintjes. En hoe leuk is dit rokje (? 28,95)?! Je kunt er een zwarte coltrui boven dragen of kiezen voor een meer opvallende kleur als rood. Een warme maillot eronder en een stoere laars en jouw look is compleet.



Ben je verliefd geworden op één of meerdere looks? Zodra je iets op Mydress bestelt vanaf ? 45, ontvang je nu de allernieuwste mascara van Rimmel London er gratis bij. En cadeautjes zijn natuurlijk erg welkom tijdens deze feestmaand...

LET OP: Met de code kerst2011 krijg je van 20 december tot 26 december 20% korting op alle jurkjes (niet accessoires). ShopZe!

Wat is jouw favoriete look?