7 tekenen dat je vriend vreemdgaat

Relaties door Karin

Je hebt al langer het gevoel dat er iets niet klopt. Je vriend doet raar, heeft vaker geen tijd en van seks komt het de laatste tijd ook niet echt. Hij zou toch niet..? Nee... Dat zou hij toch nooit doen? Check het hier.

1. Hij klikt elke keer vensters weg op zijn laptop als je in de buurt komt    
Jij zit voor de tv, hij zit achter de laptop aan de eettafel. Zodra je ook maar enigszins in de buurt komt van zijn beeldscherm klikt 'ie alles weg. Als je vraagt waarom, antwoordt hij iets vaags. Grote kans dat hij aan het chatten was met zijn kersverse verovering...

2. Hij wist ontvangen sms'jes direct

“Van wie was dat sms'je?” Als hij daarop geirriteerd reageert, is er stront aan de knikker. Als hij het sms'je vervolgens ook nog direct heeft gewist (gewoon even kijken als hij weg is natuurlijk), zou ik me écht zorgen gaan maken. Maar ook als hij zijn telefoon niet meer, zoals gewoonlijk, laat rondslingeren - maar hem nu constant bij zich houdt - kan dit een teken zijn.

 


3. Hij werkt vaak over en gaat ineens elke vrijdag naar de borrel
Ineens heeft hij het naar zijn zin op z'n werk. Waar hij eerst steen en been klaagde over de saaie collega's en de suffe werkuitjes, is hij nu overal van de partij. Ook de vrijdagmiddagborrel is ineens een feestje. De kans bestaat dat hij óf een wel erg leuke vrouwelijke collega heeft, óf buiten werktijd naar zijn geheime liefje gaat onder het mom 'werkborrel' of ' bedrijfsuitje'.

4. Hij doucht direct als hij thuiskomt

Normaal gesproken loopt hij drie dagen in dezelfde boxershort, nu doucht hij ineens direct als hij thuiskomt. What's wrong? Wellicht dat hij erg intiem is geweest met iemand met een vrouwengeurtje op...

5. Hij is ineens erg geïnteresseerd in je werkrooster.

“Liefje? Moet je zaterdag dagdienst draaien?”
“Nee, hoezo?”
“Oh zomaar. Ik dacht euh... misschien dat ik dan met wat vrienden kon afspreken.”
Yeah right. Is hij normaal niet zo van het vooruit plannen, en wil hij nu vooral erg graag weten wanneer je er niét bent? Dan zou ik even goed gaan nadenken.


6. Hij is plotseling heel ijdel geworden
Mister Slons is ineens Mister Vain geworden. Hij staat 's ochtends langer voor de spiegel dan jij, ruikt ineens elke dag heerlijk naar Armani en gaat vier keer per week naar de sportschool. Doet hij dat ineens voor jou..?

7. Hij beantwoordt telefoontjes niet meer waar jij bij bent

Normaal als hij gebeld wordt door zijn vrienden, blijft 'ie naast je zitten en lult hij gerust een half uur in die hoorn terwijl jij GTST probeert te volgen. Nu loopt hij ineens netjes naar de keuken of zelfs naar buiten. Of hij neemt helemaal niet op onder het mom 'geen zin'. Mmm..

Voordat je nu meteen je vriend de deur uit bonjourt, omdat hij wat vaker naar de sportschool gaat: dit zijn slechts indicaties. Vermoed je wat? Praat er eerst met hem over! Vertrouw je hem nog steeds niet? Probeer dan eerst 'bewijsmateriaal' te verzamelen en confronteer hem daarna.


Ben jij weleens bedrogen en hoe kwam je hierachter? Of heb je zelf een keer een scheve schaats gereden?