En voel je je al een beetje Mrs Smith??

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Zowel meneer als mevrouw Smith blijken een dubbelleven te hebben waarvan de ander niet af weet. Op vrij hilarische wijze komen ze hier achter. En dan lijkt het ergste waarheid te worden, de chaos van meneer Smith en de orde van mevrouw Smith? Komen zij ooit weer samen en worden deze rimpels ooit nog weer glad??

Als je dit wilt weten zul je de film met Brad Pitt en Angelina Jolie moeten kijken? of het boek moeten lezen. Het boek??? Zul je je nu afvragen. Jawel het boek! Voor een ieder die niet zo filmfreak is, is er aan de hand van het script een boek geschreven.

In dit boek kruip je letterlijk in de hoofden van meneer en mevrouw Smith. Om en om vertellen zij, los van elkaar, hun versie van het verhaal aan hun therapeut Dr. Wexler. Deze heeft alle sessies opgenomen en uitgewerkt tot het verhaal van Mr. en Mrs. Smith.

Het boek is gemakkelijk geschreven en geen moment saai. Hier en daar zijn details te vinden die in de film niet voorkomen. Een echte meerwaarde voor het verhaal geeft dit echter niet.

Dit boek is vooral voor mensen die de film niet gezien hebben en een leuk, simpel boek willen lezen lekker in de zon op het strand, of straks op de bank als het buiten regent. Als extra dimensie komt vervolgens je man, vriend of vriendin binnen en vraagt je wat je net aan het doen was. Jij zult antwoorden: "Aan het lezen, hoezo?" Het antwoord zal zijn: "Nou omdat je je boek onderste boven aan het lezen bent??"
En.... voel je je al een beetje Mrs. Smith??

Mr. and Mrs. Smith
Auteur Cathy East Dubowski
Uitgever A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN 9022991156
Verkoopadviesprijs eu 12,50

Afbeelding verwijderd door redactie