Beauty & The Beast (+ kortingsaktie!)

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

De sprookjesachtige musical beleefde op 2 oktober jl. haar première in Koninklijk Theater Carré. De Amerikaanse regisseur Glenn Casale baseerde zich voor de Nederlandse voorstelling van Beauty and the Beast op de originele novelle uit de 18e eeuw en niet op de cartoon versie. Door de verschillende lagen in het verhaal te laten zien, is Beauty and the Beast een voorstelling geworden die geschikt is voor jong en oud.

Afbeelding verwijderd door redactie

Het verhaal

De mooie Belle komt terecht in het duistere kasteel van het verschrikkelijke beest. Door een vloek is hier het complete personeel als huisraad tot leven gekomen. Na een avontuurlijke zoektocht naar ware liefde, valt Belle uiteindelijk voor de innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest. Maar of dat de betovering breekt...

Afbeelding verwijderd door redactie

Een topcast en live orkest brengen dit betoverende liefdesavontuur tot leven in de 15 grootste theaters van Nederland. Met Chantal Janzen in de rol van Belle en Stanley Burleson als het Beest. Mariska van Kolck is te zien in de rol van Mevrouw Pot en Ben Cramer speelt Maurice, de vader van Belle. René van Kooten vertolkt de rol van Gaston en niemand minder dan Carlo Boszhard brengt Lumière tot leven.
Laat u betoveren door een extravagant toneelbeeld, technische hoogstandjes, special effects en memorabele songs.

Kijk voor meer de speellijst en meer informatie op www.musicals.nl.

NU VIA VROUW.NL MET KORTING NAAR BEAUTY AND THE BEAST!

10,- euro korting per 2 kaarten! Boek nu via TopTicketLine.
of 0900-300 5000 (45cpm) o.v.v. Vrouw.nl-korting

Geldig voor voorstellingen in Den Haag (14 dec. t/m 8 jan.) en Amsterdam (1 t/m 26 maart). Het aanbod geldt tot 1 januari a.s. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en geen restitutie mogelijk op eerder gemaakte reserveringen.