Night of the Proms 2005

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Een aantal prominente artiesten maakten hun opwachting op het podium van Ahoy Rotterdam. Het grote feest neemt het publiek ook dit jaar weer mee voor een unieke reis door 250 jaar muziek uit verschillende periodes en genres. Zo zorgt Roger Daltrey van The Who voor de nodige dosis rock uit de 70's en 80's en is Chico & The Gypsies verantwoordelijk voor opzwepende zigeunerklanken met een vleugje jazz en latin.

Afbeelding verwijderd door redactie

Frank Boeijen is de vaandeldrager van de Nederpop en dat laat hij op in de Ahoy wederom zien. Dan de Britse zanger Seal. Met zijn fusie van soul, folk, pop, dance en rock en songs als 'Crazy' en 'Kiss From A Rose' doet hij de harten nog steeds sneller kloppen. Ook de Deense dance-sensatie Safri Duo zorgt voor vuurwerk. Dat doen zij met hun mix van pop en klassiek en het percussienummer 'Played-A-Live (The Bongo Song)' waarmee zij wereldberoemd werden. Zij zorgen voor de voetjes van de vloer in Ahoy.

Afbeelding verwijderd door redactie

En dan is het geheel natuurlijk overgoten met een klassiek sausje. Daar zorgt het vertrouwde orkest Il Novecento o.l.v. Robert Groslot wel voor. Night Of The Proms: als vanouds pure gezelligheid en een unieke concertervaring.

Night Of The Proms van 16 t/m 19 en van 23 t/m 26 november in Ahoy Rotterdam. www.notp.com