Harry Potter, de première

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Gezellige Harry Potter première met weinig BN'ers

Velen hebben ernaar uitgekeken: de Nederlandse première van Harry Potter. Vanaf woensdag 23 november is hij in de Nederlandse bioscopen te zien. Gisteren was de officiele première in het Amsterdamse Tushinski.

Het was afwachten gisteren bij het Tushinski Theater in Amsterdam. Wachten op de bekende Nederlanders die altijd op grote premières afkomen en zeker bij deze verfilming van het vierde boek van J.K. Rowling, waar echt door de fans op gewacht wordt.

Afbeelding verwijderd door redactie

In Harry Potter en de Vuurbeker gaat Harry (Daniel Radcliffe) meedoen aan het Toverschooltoernooi, een internationale wedstrijd. Het wordt is in ieder geval de spannendste Harry Potter tot nu toe!

Misschien lag het aan de kou, maar er waren minder BN'ers dan je zou verwachten bij de première van zo'n megafilm. Toch waren er wel een aantal en degenen die er waren bleken echte enthousiaste Harry Potter-fans. Zoals GTST-ster Christophe Haddad, (ex) Idols kandidaat Marlies en de groep Ch!pz, die de boeken stuk voor stuk verslonden bleken te hebben. Sommigen hadden zelfs de moeite genomen om zich leuk in de Harry Potter stijl te verkleden (bijvoorbeeld Erik de Zwart). En dat maakt zo'n premiere natuurlijk extra gezellig.

Harry Potter de film: het is vast weer een knaller voor jong en oud en een echte aanrader voor de feestdagen!

Enkele foto's van de première willen we je niet onthouden...

Afbeelding verwijderd door redactie

Afbeelding verwijderd door redactie

Afbeelding verwijderd door redactie

Afbeelding verwijderd door redactie