Musicals in Ahoy

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Vandaag werd bekend gemaakt dat deze geheel nieuwe show gepresenteerd wordt door onder anderen 12 Nederlandse artiesten. In een later stadium zullen nog enkele verrassende acts aangekondigd worden. Vanaf morgen kan het publiek kaarten kopen voor Musicals in Ahoy' via TopTicketLine.

Musicals in Ahoy' 2006 wordt gepresenteerd door een groot aantal musicalartiesten onder wie: Chantal Janzen, Stanley Burleson, Danny de Munk, The Lion King-ster Carolina Dijkhuizen, Antje Monteiro, Jamai, Nurlaila Karim, Maike Boerdam (hoofdrolspeelster van de musical Elisabeth in Duitsland) en Renée van Wegberg (winnares van het tv-programma Sterrenjacht). Deze sterrencast is voor Musicals in Ahoy' uitgebreid met verrassende namen als Anita Meijer, Hans Klok en Kim-Lian van der Meij. De artiesten
worden begeleid door het bijna veertig man sterke Nederlands Musical Ensemble, een groot showballet en het New Symphonic Orchestra.

Het programma van Musicals in Ahoy' 2006 is een muzikale droomreis. De voorstelling wordt een mix tussen hoogtepunten uit beroemde hitshows uit de hele wereld en een eerste kennismaking met nieuwe en toekomstige wereldhits. Het publiek wordt meegenomen op een spectaculaire ontdekkingsreis door de wereld van de musical. Musicals in Ahoy' is slechts van 17 tot en met 24 mei 2006 te zien in Ahoy' Rotterdam. Kijk voor meer info op www.musicalsinahoy.nl.