Solo - Solopeople

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Zodra het eerste nummer Satie begint met spelen word ik meegesleurd in een soort van melancholisch gevoel mede dankzij piano intro. De bijval van de fluisterende bijna verhalende zang doen de eerste minuut de rillingen over mijn rug lopen, zo mooi. Bij het refrein komt het tot een mooie climax en houden de heren mijn aandacht goed vast.
Onandon is een ietwat verassend nummer zo na het wonderschone Opportunities door de electro invloeden. Door de heerlijke stem van J Perkin vergeet je bijna alles om je heen en raak je in een soort droomwereld.
Je wordt daarna energiek gewekt door de eerste single van het album Come back to me, dit nummer is de laatste weken veelvuldig te horen geweest op Kink FM. Een heerlijk iets uptempo nummer met een refrein wat heerlijk in je hoofd blijft hangen.
Don't change is weer een heerlijk juweeltje wat voor mij op repeat kan blijven staan.

Solopeople is een heerlijk album, wat de komende tijd in mijn cdspeler blijft om veelvuldig geluisterd te worden. Al denk ik dat de nummers live nog beter tot zijn recht komen. Dus mocht je de kans krijgen deze heren live aan het werk te zien ga er dan vooral heen.

Wil je al wat horen van dit bloedmooie album, luister dan op Solopeople.net naar een aantal nummers en laat je overtuigen...


Afbeelding verwijderd door redactie

Tracks Solopeople:
1. Satie
2. Opportunities
3. Onandon
4. Come back to me
5. Everthing goes
6. The vanity of our affairs
7. Over the country
8. Too much
9. Don't change
10. Wonderboy, wiseman, prophet
11. Better man

Solo - Solopeople
Speelduur: 40.30 minuten
Website:Solo
Excelsior Recordings