Gilmore Girls Seizoen 2

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Net 5 zond tot vorige week het vierde seizoen van de Gilmore Girls uit en elke dinsdag zat ik aan de buis gekluisterd. De snelle dialogen, het typische gevoel voor humor van moeder en dochter, de vreemde dorpsbewoners: mijn vriendinnen en ik kunnen - net als veel andere vrouwen in Nederland - geen week zonder. Heel vervelend dus dat onze girls vanaf 7 maart het veld zullen moeten ruimen voor de serie Everwood!

Als jij dat ook zo vervelend vindt, heb ik goed nieuws, want vanaf 16 maart is de DVD box van het tweede seizoen van de Gilmore Girls te koop! Zelfs als je (net als ik) alle afleveringen al gezien hebt, is deze DVD box een must-have. Ik vond het heerlijk om alle 22 afleveringen van het tweede seizoen -zonder reclame onderbrekingen- nog eens te bekijken. Het is het seizoen waar Lorelai en Max hun verloving verbreken, waar het 'vervelende' neefje van Luke, Jess in Stars Hollow komt wonen en waar moeder en dochter kennismaken met het nieuwe liefje van Christopher (de vader van Rory)...

De box biedt jammer genoeg weinig extra's: elke dvd heeft een additionele scène en je krijgt een stukje te zien van de film die Kirk maakte voor het voorprogramma van de jaarlijkse Stars Hollow filmavond. Verder staan er geen extra features op, wat ik wel een beetje vreemd vind. Er zijn toch genoeg leuke extra's te bedenken, zoals een dubbelinterview met Alexis Bledel (Rory) en Lauren Graham (Lorelai) of een gesprek met de schrijvers die de typische Gilmore humor verzorgen. Helaas zat dat er niet in: misschien houden de makers dit achter de hand voor de volgende DVD box. Maar dat mocht bij mij de pret niet drukken: ik heb me weer rot gelachen om Lorelai, Rory, Luke, Emily, Richard, Taylor, Kirk en Lane!

Afbeelding verwijderd door redactie

Girlmore Girls Seizoen 2
Met o.a. Lauren Graham, Alexis Bledel en Scott Patterson.
Tijd: 934 minuten (6 DVD's)
Prijs: 99,99