Will & Grace seizoen 4

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Will (Eric McCormack) en Grace (Debra Messing) zijn al bevriend sinds ze samen op de universiteit zaten. Wat begon als een liefdesverhaal (althans voor Grace die verliefd was op de homofiele Will) mondt uit in een hechte vriendschap tussen de twee. Samen wonen ze in een trendy appartement in New York waar Will werkt als advocaat en Grace als binnenhuisarchitect. Samen met Will?s beste vriend - en tevens homofiel- Jack (Sean Hayes) en flamboyante assistente van Grace, Karen (Megan Mullally) beleven ze de meest bizarre avonturen.

Zo zie je in seizoen 4 hoe Will, Jack en Karen op een zeer bijzondere wijze Grace uit haar dip proberen te halen als zij gedumpt wordt door haar vriendje Nathan en laat Jack zijn danstalenten zien tijdens een dansfeest op de school van zijn zoon Elliot (Jack was namelijk ooit een anonieme spermadonor). Mijn persoonlijke favoriet van dit seizoen is de aflevering waarin de vier vrienden een zeer bijzondere Thanksgiving vieren met behulp van een kookwekker!

Afbeelding verwijderd door redactie

Net als in Nederland is de serie in de Verenigde Staten ook erg populair. De sterren staan dan ook in de rij om een gastrol te mogen spelen. Grote namen als Jennifer Lopez en Madonna hebben hun gezicht al een keer laten zien en naar verwachting zal Britney Spears in het achtste en tevens laatste seizoen haar opwachting maken. In seizoen vier zien we onder andere Woody Harrelson (o.a. Cheers), Michael Douglas (o.a. Basic Instinct), Matt Damon (o.a. Good Will Hunting) en zangeres Cher voorbij komen.

Voor alle fans (waaronder ikzelf) mag seizoen vier uiteraard niet ontbreken in de collectie en ik vind deze dvd dan ook een echte aanrader. Voor de meest recente afleveringen kunnen we voorlopig nog terecht bij Net5 op de woensdagavond.

Totale speelduur: ca. 640 minuten
Genre: komedie

Zie ook de Amerikaanse website over Will & Grace