Seasons of Love

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

'Seasons of Love' is niet zomaar een zoetsappig cd-tje met liefdesliedjes, maar een album met hits uit musicals. De nummers zijn opnieuw bewerkt, ge-orkestreerd en gearrangeerd door John Ewbank. Het zijn volledig nieuwe nummers geworden. Dit heeft Ewbank zo goed gedaan dat je je af en toe zelfs afvraagt van wie het originele nummer was.

Het idee voor deze groep ontstond toen castingdirector Job Gosschalk, samen met musicalproducent Robin de Levita, audities afnam voor een muziektheaterproductie. De vocale kracht van de stemmen inspireerden hen om musicalmuziek op een originele en moderne manier te gaan produceren. Hun debuutalbum is geproduceerd door Giovanni Caminita, onder supervisie van John Ewbank, die we allemaal kennen van zijn werk voor Marco Borsato.

'Seasons of Love' is een lekkere luister-cd. Kruip maar lekker dicht tegen je lief aan als je deze cd op een romantisch avondje met een wijntje erbij beluistert. Samen lekker zwijmelen en wegdromen. Meezingen mag natuurlijk ook, maar dat is erg lastig, omdat sommige nummers echt onherkenbaar zijn, zoals 'Singin' in the rain'. En wat denk je van 'I will always love you'. Dit is een heel mooi nummer, maar de heren van All-Music maken er iets heel bijzonders van. In het begin vond ik het niks, maar nu ik de cd al een aantal maal beluisterd heb, begin ik toch te twijfelen of ik de versie van deze mooie mannen beter vind dat die van Whitney Houston.

Ik ben benieuwd of we nog meer van de heren gaan horen. Het album is veelbelovend, maar wat denkt het publiek er van. Vindt zij ? 17,99 niet te veel voor een cd met ruim een half uur muziek. Ik hoop het niet, want ze verdienen het. Tenslotte zingen de heren geweldig. Ze hebben echt stuk voor stuk prettige stemmen om uren naar te luisteren. Heerlijk!

Tracklist

1. Seasons of love - Rent
2. Easy to be hard - Hair
3. Dogs in the yard - Fame
4. Everytime we say goodbey - Seven lively arts
5. Good vibrations - Good vibrations
6. I've grown accustomed to her face - My fair lady
7. I will always love you - Best little whorehouse in Texas
8. Just the way you are - Movin' out
9. Singin' in the rain - Singin' in the rain
10. Defying gravity - Wicked

Afbeelding verwijderd door redactie

All-Music
Seasons of Love
Speelduur: 38 minuten en 11 seconden
Label: Bridge Music
Adviesprijs: ? 17,99

www.all-music.nl

Bestel Online!
Seasons Of Love
All Music