Toppers zetten Arena op zijn kop!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Twee jaar geleden ontstond het idee voor de Toppers. Dat gebeurde tijdens de concerten van Rene Froger, waar 'diva's' Gordon en Joling een deuntje mee mochten zingen als 'special guests'. Dat beviel zo goed dat het drietal het jaar daarop als de Toppers twee concerten met z'n drieën gaven. Het succes bleek enorm en zo werd 'Toppers' een nieuw, succesvol concept. Ook dit jaar waren de twee geplande concerten in de Amsterdam ArenA snel uitverkocht zodat er last minute nog een derde toegevoegd werd. 26, 27 en 28 mei: het was tijd voor een groot feest in de ArenA!

Afbeelding verwijderd door redactie

Evenals vorig jaar combineerden Joling, Gordon en Froger de allergrootste nationale en internationale meezingers. En daar hoort natuurlijk een groots showspektakel bij met backing vocals, showdansers en talloze 'special effects'. Gezelligheid was weer troef daar in Amsterdam, waar het drietal weer zorgde voor ongeremd swingen en meezingen op de bekendste smartlappen, partysongs en discohits.

Afbeelding verwijderd door redactie

Overal waren enorme videoschermen opgehangen, zodat de liedjes woord voor woord door het publiek meegezongen konden worden. En de Toppers zouden de Toppers niet zijn als ze niet een paar spetterende gasten hadden meegenomen. Dat was onder andere LUV (jawel in originele bezetting met Patty, Marga en Jose!). Zij maakten hun comeback gedurende het concert en ook Boney M liet de ArenA dansen.

Afbeelding verwijderd door redactie

Toppers 2006: het was weer een groot extravagant feest en een daverend spektakel. In 2007 beleven we vast weer een nieuwe editie van de Toppers.