Braziliaanse diva Ivete Sangalo verovert HMH

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

De 34-jarige zangeres, heeft vanwege haar opzwepende carnavalsmuziek al grote bekendheid in haar eigen land verworven. De eerste stap naar beroemdheid in Nederland is inmiddels ook gezet nu Ivete afgelopen woensdag in de Heineken Music Hall een daverende show neerzette: voor een uitverkochte zaal nog wel! Dat mag best wel een unicum heten voor een zangeres die hier nog zo weinig bekendheid geniet.

Ivete Sangalo had in ieder geval de zaal gedurende een show van bijna twee uur volledig in haar greep. Brazilianen, Latino's en pure Nederlanders gingen volledig uit hun dak tijdens een uitbundig feestje dat je alleen maar op tropische gronden zou verwachten. Gestoken in Brzaziliaans geelgroene t-shirts en gewapend met grote vlaggen waren ze in groten getale naar de Amsterdamse muziekzaal gekomen. En dat was zeker niet voor niets!

Afbeelding verwijderd door redactie

De 1.76 meter lange zangeres zong de longen uit haar lijf en danste als een wervelwind over het podium. Ze wist met haar vrolijke, swingende liedjes een heerlijke exotische vibe neer te zetten die overal in de zaal voelbaar was. Wie kan er dan ook stil blijven staan op zoveel wervelende klanken! De HMH veranderde al snel in één grote swingende latin discotheek. Zo vergat je even lekker al je zorgen en waande je jezelf in een tropisch Brazilië.

Afbeelding verwijderd door redactie

Nieuwsgierig geworden? Op www.ivetesangalo.com.br zijn samples van Ivete Sangalo?s nummers te beluisteren. Binnenkort kun je ook een interview met de zangeres lezen op Vrouw.nl!