Schrijf je eigen 'Da Vinci Code'

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Het reisdagboek neemt je mee naar Parijs, Londen en Edinburgh. In die steden speelde zich tenslotte de verwoede speurtocht af van Robert Langdon en zijn partner-in-crime Sophie Neveu naar de heilige graal. Per stad krijg je een gedetailleerd kaartje te zien met daarop de belangrijkste gebeurtenissen aangeduid. Verderop volgen dan bijbehorende passages uit het boek om je geheugen op te frissen en bekende afbeeldingen van kunstwerken.

Ik kan niet anders zeggen dan dat de uitvoering van deze reisgids uitzondelijk mooi is. Het boekje heeft een harde kaft die met een elastisch bandje gesloten wordt. Het binnenwerk is opgedeeld in verschillende hoofdstukken, elk geeft een andere stad weer. Doordat er veel gebruik is gemaakt van beeld en er bijzondere doorzichtige bladen in verwerkt zijn, krijg je een echt ouderwets Da Vinci Code-gevoel. Wel moet ik lachen om uitsparingen op de schrijfpagina's waarop staat "plak hier je eigen foto van de Eiffeltoren". Dan krijg je weer zo'n kleuterschoolgevoel...

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Het prachtige boekje is dit meer dan waard. Wel zou je jezelf van tevoren kunnen afvragen of je het werkelijk gaat volschrijven. Maar ach, het staat ook erg mooi in de boekenkast.

Afbeelding verwijderd door redactie

Het Da Vinci Code reisdagboek
gebaseerd op het boek van Dan Brown
160 pagina's
Uitgeverij Luitingh
ISBN: 90 245 5959 6
Adviesprijs: 12,50 euro

Bestel Online!

Het Da Vinci Code reisdagboek
Dan Brown