Jannes - Laat me vrij

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

De blonde zanger is een gewone jongen. Hij heeft geen sterallures en blijft lekker zich zelf, dat konden we zien in zijn serie Gewoon Jannes. Echt een man van het volk. Hij zingt over dingen die iedereen herkent. Dat maakt hem zo populair. Laat me vrij is dan ook een heel herkenbaar album als je al eerder werk van Jannes hebt gehoord.

Deze keer heeft Jannes hulp gekregen van Emile Hartkamp, de man die ook verantwoordelijk is voor de grote hits van Frans Bauer en Marianne Weber. De inmenging van Hartkamp is goed te horen. Je hoort duidelijk overeenkomsten met bijvoorbeeld Frans Bauer. Gelukkig heeft Jannes zijn eigen stijl en lijkt hij zo?n geen kopie van de Brabander. Ondanks dit minpuntje vind ik Laat me vrij toch een goed album. Jannes zingt de nummers die over het algemeen allemaal over de liefde gaan echt vanuit zijn hart. Ik vind het heel fijn dat je zijn gevoelens echt kan horen. Hierdoor is het album toch uniek.

Laat me vrij is geen album met hoogstaande poëtische teksten, maar er staan wel prachtige nummers op deze plaat. Eén van mijn favorieten is het prachtige ?De hele wereld mag het weten? en ook zijn single ?Oh La La L?Amour? mag er zijn. Het nieuwe album van Jannes is echt een aanrader voor zijn fans, maar ook liefhebbers van Nederlandstalige muziek zal je hier blij mee maken. Ik weet zeker dat Jannes er na de lancering van dit album weer een boel fans bij heeft.

Tracklist
1. Oh la la l'amour
2. Eerst wil je dit
3. Als jij gaat
4. Laat me vrij
5. Eens dan zul je bij me zijn
6. 'k heb jou alleen maar om van te dromen
7. Bella Maria
8. Heb om mij maar geen verdriet
9. Darling I need you so
10. Ik dans met jou de hele nacht
11. Jij bent veel mooier als je lacht
12. Zeg nu geen nee
13. Jij hebt 'n hartje van goud
14. De hele wereld mag 't weten

Afbeelding verwijderd door redactie

Jannes
Laat me vrij
Speelduur: 45 minuten en 23 seconden
Label: CNR Music
Adviesprijs: 23,99 euro

Bestel Online voor slechts 19,99!

Laat Me Vrij
Jannes