TIP: Holiday on Ice - Fantasy

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

De gloednieuwe show FANTASY neemt u mee naar een wereld vol fantasie en dromen op het ijs. Van een romantisch klein café in Parijs gaat het naar de woelige jaren zestig en de flowerpower. Van de schitterende, bedwelmende en kleurrijke wereld van de Indische paleizen duiken we naar de onmetelijke dieptes van het bijgeloof. De dromen en fantasieën van het publiek worden werkelijkheid in een adembenemende mix van dans, glitterkostuums en mooie muziek. U krijgt het Good Vibrations-gevoel van de Beach Boys en raakt bekoord door een unieke versmelting van traditionele Indische muziek en Salaam Bombay van Britney Spears.

Artistiek producent van deze show is entertainment-expert Anthony van Laast, die onder meer bekendheid geniet als choreograaf van de succesmusical Mamma Mia. Robin Cousins, drievoudig wereldkampioen vrij schaatsen en Europees kampioen en winnaar van de gouden medaille tijdens de Olympische Spelen in Lake Placid in 1980, tekende voor de choreagrafie. Aan FANTASY nemen 49 professionele figuurschaatsers deel. De muzikale leiding werd toevertrouwd aan Michael Reed, in 1999 uitgeroepen tot beste componist van het jaar. Award-winnaar Patrick Woodroffe tekende voor de spectaculaire lichteffecten, de schitterende kostuums zijn van Edwin Piekny, ontwerper aan het Lido te Parijs.

De speciale Holiday on Ice-song Just Dream werd geschreven door Thomas Anders, ooit zanger bij Modern Talking. FANTASY is intens, krachtig, passioneel en wild, prikkelend en vol magie. FANTASY is een feest voor het oog en een plezier voor het oor. Zorg dat je erbij bent!

Jody Bernal verzorgt in de nieuwe show van Holiday on Ice een gastoptreden met zijn partner Katka uit Sterren Dansen op het IJs. Samen schitterden zij 10 weken lang en bereikten zij zonder skate offs de finale. Jody gaat mee op tour langs de 9 steden in Nederland, waar FANTASY te zien zal zijn.
De laatste Bekende Nederlander die mee op tour ging, was Gerard Joling, 8 jaar geleden. Ook voor Jody Bernal zal het een onvergetelijke ervaring opleveren om te mogen stralen in de show van Holiday on Ice.

KORTING!

Wil jij ook kunnen genieten van FANTASY? Reserveer dan kaarten via de website en ontvang 50% korting op kaarten voor kinderen tot 15 jaar!