Bloedlink (WIN!)

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Sjaak Bral begint zijn carrière in 1992, na een turbulent optreden in het Veronica-programma RUR.

In zijn theaterprogramma Bloedlink! vertolkt Bral de rol van gevangenisbewaarder en gedetineerde, beide verwikkeld in dezelfde mentale strijd tussen gevangenis en maatschappij. De gedetineerde staat, na zes jaar gevangenschap, op het punt te worden vrijgelaten. Maar is het leven daarbuiten echt zoveel mooier?

De theatershow Bloedlink kreeg erg positieve reacties van de landelijke pers, enkele hiervan treft u achter op de DVD aan! Op de bonus-DVD staat de registratie van zijn oudejaarsconference Vaarwel 2005, in z?n totaliteit!

Afbeelding verwijderd door redactie

In het theaterseizoen 2006/2007 bestormt Sjaak de theaters met maar liefst drie verschillende producties: zijn nieuwe one-man-show Wij Nederlanders en natuurlijk de oudejaarsconference Vaarwel 2006 en in Mei 2007 een bijzondere voorstelling: Koffiehuis De Ooievaar. Kijk op www.sjaakbral.nl voor meer informatie en data!

WIN!

Om kans te maken op de DVD Bloedlink, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Hoe heten de twee mensen die op verjaarsvisite komen in de theatershow Wij Nederlanders?

(TIP: lees de recensie van Wij Nederlanders hier op Vrouw.nl!)

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl en vermeld hierbij je naam, adres en gebruikersnaam. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot 3 december a.s.

Voor meer prijsvragen, kijk op de voorpagina!

Bestel Online!
Sjaak Bral - Bloedlink + Vaarwel 2005