Win kaarten voor I.O.S!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
I.O.S GEEFT MEGACONCERT IN HEINEKEN MUSIC HALL

Na het 10-jarig jubileumconcert in een uitverkochte Paradiso begin dit jaar, gaat I.O.S. op 1 december voor de overtreffende trap in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Met het hitalbum 4 en de succesvolle singles Hoe het Voelt, Uit de Schaduw (Staatsloterij) en Altijd Wel Iemand kan er rustig gesteld worden dat I.O.S. in 2006 definitief uit de schaduw is gestapt. Dat wordt dan ook het thema van het concert op 1 december!

Met een bijzondere actie wil I.O.S ook nog aandacht vragen voor de bestrijding van AIDS in de wereld. Via een sms-actie op de website van de band www.ios.nl, kan een auto gewonnen worden. De opbrengst gaat naar de stichting Orange Babies, die zich inzet voor zwangere vrouwen met HIV in Afrika.

Verschillende vrienden zullen de band gaan helpen er een schitterende avond van te maken. Zo kan er alvast verklapt worden dat Lange Frans en Baas B. langskomen om een paar liedjes met de band te doen en dat er als Mystery Guest een oude held van I.O.S. langs komt! Niemand minder dan Stevie Ann staat in het voorprogamma. Maar er zullen nog meer muzikale verrassingen zijn die avond...

Kortom, het wordt onvergetelijk.
Dit is hét I.O.S-concert van het jaar.
www.ios.nl

Wil jij dit top jubileumconcert van I.O.S meemaken? Heb jij even geluk! Wij geven deze week op Vrouw.nl namelijk kaarten weg aan trouwe Vrouw.nl bezoek(s)ters. Om kans te maken op kaarten voor I.O.S. op 1 december a.s. in de HMH, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wat was de titel van de column van Joost Marsman in de serie Schrijven voor Wijven hier op Vrouw.nl?

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl en vermeld hierbij je naam, adres en gebruikersnaam. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Inzenden kan tot en met 28 november a.s.