Past: Present: Future Part: II

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Past: Present: Future - Part II

is het tweede mini-album dat de groep dit jaar heeft uitgebracht. Ch!pz neemt je mee op hun reis door de tijd. Zo gaan C!lla, Peter, Rach-L en Kev!n terug naar de jaren zeventig in het nummer Studio 54. Ze reizen zelfs verder naar 1929. Verder zingen ze over Kerstmis in Christmas Time is Here en dromen ze over hun toekomst in One Day When I Grow Up. Allerlei beroepen passeren de revue. Al denk ik niet dat de Ch!pz-leden zich daar echt druk om maken. Zij scoren hit na hit! Verder kun je genieten van Mama en Walking On The Moon. Dit betekent iets meer dan twintig minuutjes genieten.

Twintig minuutjes is natuurlijk erg kort, maar er is nog meer. Deze cd bevat ook een bonus-dvd met daarop de videoclips van Gangstertown, Waikiki beach en One Day When I Grow Up. Kosten noch moeite werden gespaard om de clips van Ch!pz te maken. Dit kun je zien in the making off van Gangstertown. Het viertal keert terug in de jaren twintig en gaat naar een nachtclub. Karin Bloemen speelt de eigenaresse die in handen van gangsters valt. C!lla, Peter, Rach-L en Kev!n gaan de strijd aan. Zal het ze lukken om de club weer te veroveren? Het is erg leuk om te zien hoeveel er bij het opnemen van zo'n clip komt kijken. Verder bevat de dvd ook nog een heleboel foto's van het populaire viertal.

Verder bevat dit mini-album zeven stickervellen. Die stickers kun je natuurlijk overal plakken, maar eigenlijk zijn ze bedoeld voor het Past: Present: Future Verzamelboek. Waar je ze precies moet plakken, staat in het boek aangegeven. De cd en dvd kan je, net als het vorige mini-album en de andere cd's die in 2006 zijn uitgekomen, ook bewaren in het verzamelboek. Op deze manier heb je alles van Ch!pz bij elkaar in één boek, waarin je ook de eerste echte Ch!pz strip vindt.

Nu ik genoten heb van Past: Present: Future - Part II begrijp ik waarom kinderen dol op Ch!pz zijn. Deze groep maakt echt leuke, aanstekelijke nummers. Als ze plots door een stille kamer klinken, wordt het lastig om stil te blijven zitten. Het idee van een verzamelboek en verschillende mini-cd's vind ik erg leuk bedacht, maar hierdoor wordt het wel een tikkeltje duurder dan een normale cd.

Afbeelding verwijderd door redactie

Chipz
Past: Present: Future - Part: II
Label: Universal Music
Speelduur: 21 minuten 20 seconden
Adviesprijs: 19,99 euro

Bestel Online voor 14,99!

Past:present:future + DVD
Chipz