Stijlvolle stoeipoezen met sexappeal

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Een boek voor en door vrouwen, zo beschrijven Kiriloff en Dams hun boek wat voornamelijk over seks gaat. Standjes, technieken en orgasmen maar ook erotiek, charme en sensualiteit komt in veelvoud voor in deze handleiding voor de stijlvolle vrouw. Een diva hoort te weten dat geweldige seks alles te maken heeft met het verleiden en het verleid worden. Weet je dit als 'gewone vrouw' niet helemaal, dan maken de twee dames dit met hun spannende teksten heel duidelijk. Een echte stoeipoes houdt altijd de controle in handen. Maar zonder zelfvertrouwen geen stoeipoes. Seksueel vertrouwen in jezelf en een erotische uitstraling zijn gewoonweg onmisbaar voor de vrouw, volgens Dams en Kiriloff.

Naast dat het grootste gedeelte gaat over seks wordt dit handboek aangevuld met een uitgebreid stijladvies met foto's die bijna niets aan de verbeelding overlaten. Verder vind je handige en zinnenprikkelende tips, van ondermeer het ontharen van je bikinilijn tot erotische dineren en wat je hem daarna stiekem in zijn (rode) oortjes kan fluisteren...

Ook wordt er ingegaan op het verkrijgen van die erotische uitstraling. Je werkt per hoofdstuk aan je zelfbeeld, stijl, houding, kennis én natuurlijk zelfvertrouwen. Mocht jij je uiteindelijk een echte stoeipoes wanen door het lezen van het boek dan hoef je je niet alleen te beperken tot de slaapkamer. Een stoeipoes ben je voor het leven.

Het handboek is een leuke aanvulling op alles wat je leest in de verschillende bladen en glossy's. Eigenlijk vertellen de dames niets nieuws onder de zon, maar desalniettemin is het een mooi, spannend en prachtig geïllustreerd boek wat niet mag ontbreken op het nachtkastje van de echte stoeipoes. Miiiauw!

Afbeelding verwijderd door redactie

Tiany Kiriloff en Isabelle Dams
Sexappeal ? Handboek voor stijlvolle stoeipoezen
144 bladzijden
Uitgeverij: House of books
ISBN: 9044316788
Adviesprijs: 17,90 euro