Win kaarten voor Shakira!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Shakira brak in Nederland door met haar single Wherever, whenever en won duizenden voor zich met haar wulpse heupwiegen. De single en het album Laundry Service domineerden wekenlang de hitlijsten. Het pittige Columbiaanse zangeresje bracht afgelopen 2005 en 2006 maar liefst twee albums uit: Fijacion Oral Vol. 1, een Spaanstalig album met daarop onder andere het duet met Alejandro Sanz la Tortura en nog geen jaar later lag de Engelstalige tegenhanger Oral Fixation Vol. 2 in de winkels. Hierop onder andere het aanstekelijke Hips Don't Lie, een van de meest gedownloade ringtones van 2006! Luister hier naar Shakira's laatste album Oral Fixation 2.

Afbeelding verwijderd door redactie

Shakira figureert momenteel in een reclamespot voor het automerk Seat. Hierin is haar nieuwste single 'Pure Intuition' te horen. Shakira is momenteel bezig aan een grote Europese tour en doet op 3 februari de Arnhemse Gelredome aan en wij geven op Vrouw.nl de allerlaatste kaarten weg!

Om kans te maken op deze kaarten, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wat is de Nederlandse vertaling van de titel van het derde album van Shakira dat in 1995 verscheen?

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl en vermeld hierbij je naam, adres en gebruikersnaam.
Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Inzenden kan tot en met 31 januari a.s. De winnaars krijgen op 1 februari per e-mail bericht.