All-Music's Digidagboek: Edwin Jonker

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
MAANDAG 22 JANUARI

Maandag is altijd een opstartdag, volgens mij voor iedereen. Na een weekend, feesten, eten, bioscoopje en (bij)slapen, gaan we weer aan het werk. Maandag is bij de serie Lotte een repetitiedag. Dan repeteren we de scènes, die we die week gaan opnemen. Dan word je uitgelegd op welk punt je moet staan of uitkomen. Maandagavond lig ik altijd vroeg in mijn bedje. Zo ook vandaag.

DINSDAG 23 JANUARI

Dinsdag is een draaidag bij Lotte! Op zo'n dag kan het gebeuren dat je om acht uur 's morgens een scène hebt en nog eentje om vier uur 's middags. Dan zit je dus met enorm gat. Gelukkig is dat vandaag niet het geval.

WOENSDAG 24 JANUARI

In de ochtend moest ik een item draaien voor Smaak van de stad van de Amsterdamse televisiezender AT5. Ik heb de Dam uitgezocht als mijn favoriete en meest speciale plek. Op de Dam hadden we (All-Music) ons grootste optreden in verband met de Uitmarkt. Op die dag (26 augustus 2006) leerde ik ook mijn vriendin kennen, dus je begrijpt dat dit mijn plekje is. Het is een leuk filmpje geworden. Daarna snel naar de set van Lotte om mijn scènes te draaien.

Afbeelding verwijderd door redactie

DONDERDAG 25 JANUARI

Na een vroege call en na een paar leuke scènes, ben ik 's avonds lekker met mijn vriendin naar de stad gegaan. We hebben heerlijk Japans gegeten (Tepan Yaki). Het gezellige van Tepan Yaki is dat je gedwongen wordt om te onthaasten en even lekker bij te kletsen. Na twee uur eten zijn we lekker naar de film gegaan. Blood Diamonds, een aanrader!!!

VRIJDAG 26 JANUARI

Na weer een opnamedag van Lotte, ben ik heerlijk naar huis gegaan. Ik heb boodschapppen voor het weekend gedaan (lekker burgelijk). Vervolgens heb ik met mijn vriendin een jointje gerookt en de rest laat zich raden... we zijn lekker in slaap gevallen.

ZATERDAG 27 JANUARI

Vandaag had All-Music een interview en optreden bij een nieuw programmma bij SBS6, Christine Live. Het was enorm gezellig en onze nieuwe single Goud werd goed ontvangen. Daarna ben ik met mijn vriendin en vrienden naar een heel spannend feestje geweest. De dresscode was minimal, dus dit behoeft geen verdere uitleg. Het is laat geworden!

ZONDAG 28 JANUARI

UITSLAPEN!!!

Afbeelding verwijderd door redactie
www.all-music.nl
Luister of download hier Goud!