Wat wil je nou?

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Mel Redmond is moeder van Carrie en Sarah en carrièrevrouw. Zij heeft een goede PR-functie bij een zorgverzekeraar en is getrouwd met de immer begripvolle Adrian. Haar leven bestaat voornamelijk uit het zoeken naar de juiste balans tussen haar werk en haar gezin. Steeds vaker voelt ze zich schuldig omdat ze niet zoveel tijd met haar kinderen door kan brengen als ze zou willen.

Cleo Malin is een jonge en temperamentvolle meid die net is afgestudeerd aan de hotelschool. Zij volgde deze opleiding met de bedoeling het hotel van haar ouders, The Willow, over te nemen. Haar ouders en broers hebben echter hele andere plannen met het sterk verouderde hotel en na een fikse ruzie verlaat zij verbitterd het ouderlijk huis.

Daisy Farell is gelukkig met haar baan als eigenaresse en inkoopster van de chique boutique 'Georgia's Tiara' en als vriendin van de knappe Alex. Zij zijn al sinds hun studententijd samen en Daisy is inmiddels wel toe aan trouwen en het krijgen van kinderen samen. Helaas wordt dat enthousiasme niet gedeeld door Alex en na een pijnlijk voorval wordt duidelijk waarom.

Helaas voor de drie vrouwen beslist het lot dat hun leven heel anders zal verlopen als dat ze hadden gehoopt. Gedesillusioneerd en verdrietig kruisen hun paden in het recent geopende kuuroord Clouds Hill. Eigenaresse Leah heeft zelf een traumatische gebeurtenis meegemaakt en dit stelt haar in staat de vrouwen te helpen om beslissingen te nemen die hun levens drastisch veranderen.

Afbeelding verwijderd door redactie

Cathy Kelly is een voormalig journaliste die opgroeide in Dublin. Na baantjes als onder andere filmrecensent begon ze aan haar eerste roman. Voor mijn vriendin kwam uit in 1997 en werd een groot succes. Andere titels zijn En jij dan? en Wat ze wil.

Net als de andere boeken van Cathy Kelly was ook deze roman weer heerlijk om te lezen. De schrijfster heeft een makkelijke en duidelijke schrijfstijl, en in elk personage herken je wel wat van jezelf of situaties waar je ook wel eens mee te maken hebt gehad. Jammer dat het verhaal eindigt, want op een gegeven moment maak je zo'n deel uit van hun levens dat je gewoon wilt weten hoe het met de personages afloopt.

Afbeelding verwijderd door redactie

Wat wil je nou?
Cathy Kelly
464 bladzijden
Uitgeverij: House of Books
ISBN: 9789044317480
Adviesprijs: 17,90 euro

Bestel Online!

Wat wil je nou
Cathy Kelly