Lieve boekjes voor mama!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Een boekje vol vertrouwen

De Engelse titel van dit boekje is 'Sacred Moments' (heilige momenten) en dat zijn deze tekstjes dan ook: momentjes met jezelf om er voor jezelf iets uit te halen. Er staan teksten in van onder andere Martin Luther King, Jr., Mahatma Gandhi, Albert Einstein en vele anderen. Maar je vindt er ook spreuken, gezegdes en bijbelse teksten, die natuurlijk allemaal gaan over vertrouwen en al wat daarmee te maken heeft. Sommige teksten zijn wel erg gericht op God, dus voor een atheïst is dit boekje in ieder geval geen aanrader. Even nog een stukje tekst, wat ik persoonlijk erg grappig vond:

'Vrees klopte op de deur. Vertrouwen deed open.
Niemand te bekennen.'


Een boek vol vertrouwen
48 bladzijden, Uitgeverij Bzztôh
ISBN: 978 90 453 0559 2, Prijs: 9,95 euro


Een boekje vol vreugde

Van dit boekje word je erg blij! De teksten - gedrukt op mooi roze papier - zijn inspirerend en opbeurend en geven je kracht als je het even niet meer ziet zitten. Ze geven je ook stof tot nadenken, waardoor je hetgeen waar je mee zit, misschien anders gaat bekijken. Ook hierin zijn diverse mensen geciteerd, zoals Katherine Mansfield, Mark Twain en Vicki Baum.

Beide boekjes hebben kaften, die gemaakt zijn van handgeschept en in de zon gedroogd papier, afkomstig van de moerbeiboom. De bloemblaadjes, blad en schors zijn duidelijk zichtbaar. Dit papier is met behulp van eeuwenoude technieken vervaardigd zonder de boom om te hakken of het mileu te verstoren. Kortom: erg milieuvriendelijke boekjes!

Tot slot nog een Joods spreekwoord voor alle moeders:

"God kon niet overal tegelijk zijn,
daarom schiep hij moeders."


Een boek vol vreugde
48 bladzijden, Uitgeverij Bzztôh
ISBN: 978 90 453 0560 8, Prijs: 9,95 euro

Bestel hier online!

Een boek vol vertrouwen



Een boek vol vreugde