Natasha Bedingfield verrast steeds weer

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
N.B.

begint meteen goed. How do you do is echt een typische Bedingfield-plaat met een vrolijk deuntje en haar vertrouwde stemgeluid. De één vindt het schreeuwerig klinken, de ander vindt het juist ontzettend mooi. Als je niet zo goed in je vel zit, moet je echt naar How do you do luisteren. Ik werd echt super vrolijk van het gefluit tussendoor.

Lang hoeven we niet op haar huidige hit te wachten, I wanna have your babies komen we tegen als tweede nummer. Met het nummer Soulmate gaat ze de gevoelige kant op en dat kan deze dame ook. Je hoort echt de emotie in haar stem. Om kippenvel van te krijgen, écht schitterend. Het ene gevoel wordt afgewisseld door het andere, want N.B. is echt een hele gevarieerde plaat. Natasha Bedingfield heeft zelfs een nummer gemaakt met rapper Eve. (No more) What ifs zou wel eens een grote hit kunnen worden!

Gelukkig ontbreekt Unwritten ook niet op dit album. Het mag dan al een oud nummer zijn, toch geniet ik er weer iedere keer van. In de veronderstelling dat dit het laatste nummer was, laat ik in de stilte even de cd op me inwerken. Als ik 'm weer opnieuw wil draaien, zie ik dat de teller nog steeds loopt. Wat krijgen we nu? Na een kleine vier minuten stilte volgt nog een nummer. En wat voor nummer! Lay down hoeft ze niet te verstoppen. Juist hier hoor je weer duidelijk dat het zusje van Daniel Bedingfield gegroeid is. Ze heeft haar zangtalent en stijl echt ontwikkeld tot een volwassen product. Alsof we nog niet genoeg verrast zijn, klinkt Loved by you een paar minuten later ook uit mijn speakers.

Geen genoeg gekregen van Natasha Bedingfield? Dat is geen probleem. Stop de cd in je cd-romdrive op je pc en geniet van de diverse extra's. Je moet je wel eventjes aanmelden, maar dan kun je ook genieten van fragmenten die tijdens de video-opname van I wanna have your babies zijn opgenomen, exclusieve wallpapers en het laatste nieuws.

N.B. is echt een goede cd. We hebben er eventjes op moeten wachten, maar dat was echt de moeite waard.

Afbeelding verwijderd door redactie

Natasha Bedingfield
N.B.
Speelduur: 1 uur 5 minuten en 36 seconden
Label: Sony BMG Music Entertainment
Adviesprijs: 19,99 euro

Bestel goedkoper online!

N.B.
Natasha Bedingfield