Fall in love with Mr. Single

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Womanizer

Over vrouwelijke aandacht hoeft hij niet te klagen. Zijn wekelijkse column in het tijdschrift Flair is ongekend populair en zijn eerste boek Thom.Single.Man. werd lovend ontvangen. Mr. Single gaat verder waar zijn eerste boek ophield. Het nieuwste boek bevat delen van columns, aangevuld met extra onthullingen. En die zijn hilarisch! Een klein voorproefje van zijn schrijfstijl:

"Ik heb veel vrouwen om me heen, en verschillend zijn ze ook. Zo ken ik er een die iedere dag exact drie sigaretten rookt, ik ken er een die spaart voor grotere borsten, ik ken er een die beweert dat ze voor haar plezier een wortel snackt, ik ken er een die van haar man eist dat hij het huis heeft gestofzuigd wanneer zij 's avonds thuiskomt, ik ken er een die naar prei ruikt als ze zweet, ik ken er een die is vreemdgegaan met een getrouwde BN'er, ik ken er een die - op het moment dat ik dit schrijf - aan haar steenpuisten wordt geopereerd (succes, Wilma!), ik ken er een die boeddhist is geworden, ik ken er een die dit stukje niet waardeert (sorry, Wilma!), ik ken er een die dacht leuk te zijn door mij een René Froger-dvd te geven, ik ken er een die vijf kinderen heeft gebaard en toch nog redelijk normaal loopt, ik ken er een die straks weer lekker kan fietsen (sterkte, Wilma!), ik ken er een die Wilfred Genee aantrekkelijk vindt (...)" Afijn... het beeld is duidelijk!

De ideale man

Mr. Single is het leukste boek dat ik in tijden heb gelezen. Het leest als een trein, wat ook wel weer zonde is, want wat mij betreft had het boek drie keer zo dik mogen zijn. Mr. Single is openhartig en goudeerlijk. Thom Arisman is de ideale man. Hij heeft zelfspot, ontzettend veel humor, is intelligent, gevoelig, heeft een leuke baan en hij behandelt vrouwen met respect. Helaas (of misschien maar goed ook) schrijft hij onder pseudoniem en blijft de ware identiteit van Mr. Single in nevelen gehuld. Na het lezen van zijn boek kan hij bijna niet meer stuk. Jammer dat hij 37 jaar is en dus wat te oud voor mij! Maar voor andere dames is er hoop: op zijn website kun je een date winnen met Mr. Single himself. Zou hij in het echt net zo leuk zijn als in zijn boek?

Thom Arisman
Mr. Single
286 bladzijden
Uitgeverij: Sijthoff
ISBN10: 9021800748 | ISBN13: 9789021800745
Adviesprijs: 14,95 euro

Bestel online!

Mr. Single
Arisman, T.