Best of BBC Detectives

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Met de verzamelbox Best of BBC Detectives zit je geheid gekluisterd aan de buis. De box biedt een dwarsdoorsnede van de Britse detective, met afleveringen van maar liefst vijf verschillende topseries van de BBC. Van de klassieke mysteries van Miss Marple, tot het modernere speurwerk in Silent Witness. Vijf dvd's in het Nederlands ondertiteld. Ideaal voor een regenachtige zomeravond of als de dagen weer korter worden. Want het staat vast dat de Engelsen de detective hebben uitgevonden!

Silent Witness: Long Days, Short Nights

Forensisch patholoog Samantha Ryan voert strijd voor de waardigheid van de doden. In deze aflevering wordt Sams bewijsmateriaal door de hoofdverdachte vliegensvlug onderuit gehaald en staan haar reputatie en carrière op het spel.

Waking the Dead: The Blind Bagger

Het Cold Case-team waar Frankie patholoog is, komt terecht in een hechte kerkgenootschap als er in de crypte een lijk gevonden wordt. Het is nog een hele klus te achterhalen wíe er eigenlijk ligt. Een dubbele aflevering!

Dalziel & Pascoe: An Advancement of Learning

Op de universiteit wordt een lijk gevonden en Dalziel & Pascoe richten ter plekke hun hoofdkwartier in. Er blijken allerlei ranzige intriges te spelen en als er nog een dode valt, wordt het verhaal steeds complexer.

Miss Marple: Murder in the Vicarage

De moord op Kolonel Protheroe is een verrassing, maar komt niet ongelegen. Mijnheer is zeer ongeliefd. Dat neemt niet weg dat Miss Marple de zaak oplost! Dit keer met de onnavolgbare Joan Hickson in de titelrol.

Judge John Deed: Appropriate response & Hidden Agenda
Twee afleveringen over rechter John Deed. Een door de rechter veroordeelde verkrachter neemt wraak via Deed's dochter. En een jonge vrouwelijke arts wordt verdacht van de moord op een oudere gefortuneerde man. Als zij ook erfgename blijkt te zijn, wordt het wel een heel vies zaakje.

Afbeelding verwijderd door redactie

Best of BBC Detectives deel 2
Tijd: 565 minuten (5 dvd's)
Uitgebracht door Just Entertainment
Adviesprijs: 19,99 euro
Adviesleeftijd: 16 jaar

Bestel goedkoper online!

Bbc Detective Box 2