Perfect Stranger

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Als haar (voormalige) vriendin Grace dood wordt gevonden, vlak nadat deze aan Rowena heeft onthuld dat ze een verhouding had met een getrouwde man, ruikt de onderzoeksjournaliste een verhaal. De getrouwde man in kwestie is Harrison Hill (Bruce Willis). Hij is een machtige man en staat aan het hoofd van het bekende reclamebureau H2a. Daarnaast is hij getrouwd met een zeer rijke, maar ook zeer jaloerse vrouw.

Om achter de waarheid te komen gaat Rowena undercover werken voor het reclamebureau, om zo meer te weten te komen over Harrison. Als Katherine neemt ze plaats achter een bureau bij H2a. Tegelijkertijd gaat ze online als Veronica om via een aantrekkelijk profiel ook op deze manier in contact te komen met de overspelige Harrison. Om al haar leugens goed te kunnen verdoezelen wordt ze bijgestaan door haar collega en vriend Miles. Deze computernerd is hevig verliefd op zijn mooie collega, maar deze lacht zijn avances weg.


Het duurt niet lang voordat de machtige Harrison valt voor de charmes van Rowena/Katherine en ze belanden in een romantisch restaurant. Hier komt het bedrog al snel uit door middel van een sms'je van Miles. Of Rowena zich uit deze situatie kan redden en of de moordenaar van Grace gepakt wordt, kun je nu zelf gaan zien in de spannende thriller Perfect Stranger.

De extra's op deze dvd stellen helaas niet veel voor. Naast de trailers van de films Ghost Rider, Reign Over Me, Surfs'Up en Spider-Man 3 vind je Virtual Lives: The making of Perfect Stranger. Hierin zie je niet veel meer dan de regisseurs en acteurs die elkaar de hemel in prijzen.

Gelukkig is de film zelf wel interessant. Ruim anderhalf uur zat ik ingespannen te kijken. Perfect Stranger is een goed opgezette thriller die tot het einde boeit. Halle Berry speelt de rol van de ietwat nerveuze Rowena erg overtuigend en ook Bruce Willis is erg geloofwaardig als de arrogante eigenaar van een reclamebureau. Leuk weetje is dat Harrison Hill in de film een bloedmooie, koelbloedige personal assistant heeft en dit rolletje wordt gespeeld door de Nederlandse actrice Daniella van Graas.

Perfect Stranger
Tijd: 104 minuten
Uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment
Adviesleeftijd: 16 jaar

Bestel online!

Perfect Stranger (2007)
Florencia Lozano