Regi Registrated

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Toevallig zag ik op TMF laatst de clip van I Fail voorbij komen. Regi heeft voor dit nummer samengewerkt met het engelenkoor Scala. Het is een schitterend nummer geworden. De overgang naar het AAA Anthem valt me daarna een beetje tegen. Dit is juist een heel opzwepend nummer, waarvan je meteen uit je dak gaat. Misschien had er een net iets rustiger nummertje tussen moeten zitten.

Als producer heeft Regi verschillende projecten lopen. Het is dan ook niet vreemd dat hij zoveel verschillende Belgische toppers bereid heeft gevonden om met hem samen te werken voor dit album. Zo heeft Kate Ryan Spoiled ingezongen en is Danzel verantwoordelijk voor What is life. Ook Zornik frontman Koen Buyse heeft meegewekt aan dit album. Hij heeft niet alleen Punish en Hide ingezongen, maar schreef ook mee aan vier andere songs.

Dat dit album een succes is bij onze zuiderburen vind ik niet vreemd. Jong en oud geniet daar al jaar en dag van deze dance-songs. In Nederland is dat toch wat minder. Dat wil niet zeggen dat dit album geen succes hier kan worden. Er staan namelijk echt nummers op die garant staan voor een dansje in een van onze discotheken, zoals Better World without you dat Regi door het talent Yannick liet inzingen.

Ik vind dit zelf een fijne cd om tijdens lange autoritten te draaien of juist voor een stapavond om alvast in de stemming te komen. Of Regi het in Nederland gaat halen, is de vraag. Maar ik geniet in ieder geval nog eventjes van dit album.

Regi
Registrated
Uitgebracht door: CNR Entertainment