WIN: Prijzenpakket van Sex and the City

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Sex and the City

volgt de levens van vier vriendinnen in Manhattan, New York. Columniste Carrie (Sarah Jessica Parker), advocate Miranda (Cynthia Nixon), zakenvrouw Samantha (Kim Cattrall) en de brave Charlotte (Kristin Davis) zouden genoeg aan zichzelf moeten hebben, maar in plaats daarvan verdiepen de dames zich voortdurend in de levens van elkaar en proberen samen de juiste weg te vinden. Op 12 juni komt deze film in de bioscoop.


WIN!

Vrouw.nl mag een superprijzenpakket van Sex and the City weggeven. Hierin zitten onder andere twee vrijkaartjes voor de film, 1 cocktailshaker en 1 boek van Sex and the City van schrijfster Candice Bushnell in. Maar, om het extra spannend te maken, hebben wij er ook een Pocket Rocket ingestopt! Dit is een klein, fijn powervibje van Mail & Female. De super gadget voor elk damestasje ter waarde van ¤19,95.

Geef, om kans te maken op deze prijs, het goede antwoord op de volgende vraag:

Hoe vaak is Charlotte getrouwd in de serie?

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "SATC" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 16 juni 09.00 uur.