Doe Maar is De Bom!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

De grootste hits van deze mannen waren in de jaren tachtig en hun besluit om ermee te stoppen leverde Beatles-achtige taferelen op. Ziek van ellende waren de fans, maar voor Doe Maar was de koek op. Ruim vijftien jaar later gaf Doe Maar een aantal reunieconcerten, in Ahoy. Het was de bedoeling dat dit eenmalig zou zijn, maar niets is minder waar.

Doe Maar heeft de smaak weer te pakken en ze besluiten om samen te gaan werken met V&V entertainment. Er wordt een musical gemaakt, gebaseerd op de nummers van Doe Maar en het blijkt aan te slaan. Sterker nog, de musical wint vijf Musical Awards. Daarop besluiten ze om opnieuw een live concert te geven, dit keer in De Kuip, Rotterdam. Twee avonden, ver van tevoren uitverkocht en wát is het weer een succes. Het dak ging eraf. En, zoals ze zelf al zeggen, voorlopig stoppen ze niet met optreden. Terecht, want hun nummers vervelen nooit. Daarom hebben de heren nu al hun singles uitgebracht op een dubbelalbum.


Van a tot en met z zijn al hun singles geremasterd van de originele, analoge twee sporen masters door de Duitse Wolfgang Neumann. Neumann heeft als volstrekte autoriteit op masteringgebied in samenwerkingen met o.a. Bob Ludwig, Bob Clearmountain en Sting ook internationaal zijn sporen ruim verdiend. Het fijne van dit album is dat niet alleen de 'a-kant' van de single op de cd staat, maar ook de 'b-kant'.

Het is dus terug naar je jeugd met golden oldies als Belle Helene en De Bom en Sinds een dag of twee. Maar ook het nieuwere Bij elkaar is opgenomen op dit dubbelalbum. Tijd voor een feestje met het nieuwe album van Doe Maar!



De Singles
Doe maar

Foreign Media Music
EAN: 5028421938325