WIN: Sieradendoos van Kunstige Kunst

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Kunstige Kunst maakt kunst zonder blabla met als doel de wereld vrolijk te kleuren. In de webwinkel van Kunstige Kunst vind je kleurrijke, handgemaakte en handgeschilderde creaties van kunstenares/ontwerpster Ingrid Soekroella.

De creaties kun je online bestellen en sinds kort kun je ook een bezoekje aan atelier Kunstige Kunst brengen, in hartje Almere-Stad, waar je alles live kunt bewonderen en kopen.
Hét adres als je op zoek bent naar een uniek cadeautje. Het is ook mogelijk om een creatie op maat te laten maken, geheel afgestemd op jouw wensen.

In het atelier kun je verschillende creatieve workshops volgen. Kinderen kunnen er hun verjaardagsfeestje vieren. Volwassenen kunnen er terecht voor een vriendinnendag, vrijgezellenfeestje, familiedag, kraamfeest etc. of gewoon een dagje uit. De workshops kun je met een groep van minimaal vijf en maximaal acht personen boeken.

Het atelier is voorlopig alleen op woensdag en zaterdag geopend. Wil je op een andere dag langskomen? Maak dan vooraf een afspraak. Voor meer informatie kijk op de website , mail info@kunstigekunst.com of bel 06-46436101.


WIN!

Geef, om kans te maken op deze unieke prijs, het goede antwoord op de volgende vraag:

Waardoor laat ontwerpster Ingrid zich inspireren?

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Kunstige Kunst" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 27 oktober 09.00 uur.