Ga je mee 'Op jacht'? (+WIN!)

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Als we de uitgever mogen geloven, is het zojuist verschenen Op jacht het leukste cadeauboekje van dit jaar. Maar voor wij zulke uitspraken doen, maken we eerst kennis met Finley Anderson Tanner. Deze charmante blonde verschijning is dol op shoppen en werkt als juridisch assistente op een advocatenkantoor. Hier krijgt ze van haar baas de erfeniszaak van de familie Evans in haar designerpumps geschoven. Mevrouw Evans is ervan overtuigd dat haar man is vermoord en ze wil dat Finley dit tot op de bodem uitzoekt.

Eerlijk gezegd vindt Finley de veilingen op eBay een stuk interessanter dan de vermoedens van mevrouw Evans. Maar dan ontmoet ze de ervaren en enorm sexy privé-detective Liam Garrity en verandert ze van de ene op de andere dag in een ware workaholic en gaat gedreven op jacht naar de moordenaar… In die jacht word je als lezer helemaal meegevoerd. Soms lijkt het traag te verlopen, maar zo'n zoektocht gaat in het echt natuurlijk ook niet razendsnel. Toch blijf je doorlezen om uiteindelijk helemaal toe te leven naar de ontknoping.

~Marlies heeft niet gelogen toen ze dit boek als aanrader betitelde. Dit is echt een spannend boek, waarmee je de donkere dagen doorkomt. En uitgeverij Verbum Crime is al helemaal in de cadeautjes sfeer, want je krijgt als je het boek op hun site bestelt er een leuk tasje bij.~

~
Op jacht
Pollero, R.
~399 bladzijden
Uitgeverij Verbum Crime
ISBN: 9789074274258

WIN!

Vrouw.nl mag een aantal boeken weggeven. Stuur, om kans te maken op deze leuke prijs, een mail naar prijsvraag@vrouw.nl. Vermeld "Jacht" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 24 november 09.00 uur.