WIN: DVD box van Private Practice

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Neem een kijkje in het hectische leven van ex-Grey's Anatomy dokter Addison Forbes Montgomery, in Grey’s Anatomy de ex van dr. ‘McDreamy’. Nadat Addison vertrokken is uit Seattle besluit ze naar Santa Monica te gaan om daar een nieuw leven te beginnen. Ze verruilt daarvoor het Seattle Grace Hospital voor een privékliniek waarvan ze hoopt dat het er een stuk rustiger aan toe zal gaan. Dat blijkt echter geenszins het geval...

Het vooruitzicht van een ongecompliceerder bestaan in Californië heeft ertoe geleid dat de gerenommeerde chirurg Dr. Addison Montgomery nu samenwerkt met vrienden van haar geneeskundestudie in de Oceanside Wellness Group. Maar zal het recept voor dit nieuwe leven echt zo heilzaam voor haar zijn? Leer Addison’s nieuwe collega’s kennen; de onlangs gescheiden maar professioneel aan elkaar gebonden Naomi en Sam Bennett, de aantrekkelijke Pete Wilder, de volgens-het-boekje Dr. Charlotte King, Cooper de internetsurfer, Dell de golfsurfer en Violet Turner, een psychiater met haar eigen problemen. Zaken van het hart brengen symptomen van liefde, lust en veel drama met zich mee in deze boeiende praktijk.


WIN!

Vrouw.nl mag deze leuke serie weggeven. Geef, om kans te maken op de dvd-box, antwoord op de volgende vraag:

In welke film heeft Kate Walsh gespeeld?

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Private Practice" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 30 maart 09.00 uur.