September maand, verwen maand

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Inmiddels ook wel bekend onder de term glamping, welke zelfs de harten van niet-kampeerders veroveren. Of je kunt vertoeven in het ruime en mooie vakantiehuis. Heerlijk voor een weekje rust op het platteland en bijkomen op de veranda van je tent na een wandeling door de velden of een duik in het zwembad.

SEPTEMBER MAAND, VERWEN MAAND

September staat in het teken van de Ontspanning, Onthaasting en tijd voor jezelf

We hebben het heerlijke geluk dat twee goede vrienden met allerlei heerlijke ontspannende en coachings-kwaliteiten ons komen bezoeken gedurende de eerste drie weken van september. De Engelse Leslie Brisset is o.a. acteur, coach en masseur en Georgina Haug begeleid o.a. de heerlijke ontspannende ochtend yoga beginners en is coach.

We bieden daarom een heel eigen in-huis menu aan van ontspannende mogelijkheden als yoga les, sport massage, ontspannende massage, hand en -voetmassage met aroma therapie, coachingsgesprekken en Total relaxation. Gedurende de drie weken kun je hiervan gebruik maken maar met name de week van 11-18 september staat in het teken van de wellness. Dit alles tegen de ontspannende achtergrond van Simply Canvas en prachtige septemberse zonsondergangen

Symply Canvas


Stel je eigen Wellness/coaching Week samen van 11-18 september
Binnen het kader 'niks hoeft in September' hebben we een menu samengesteld waaruit je vrij kunt kiezen. Heb je zin in lekker een boek, heerlijk, heb je zin in een massage dan kan het, of snuif heerlijke frisse lucht tijdens een wandeling. Er zijn genoeg mogelijkheden.

We hebben een speciale aanbieding voor deze week toegankelijk voor zowel individuele reizigers als stellen of gezinnen en je kunt je eigen wellness week samenstellen boordevol ontspanning, wandelen, coaching of gewoon lekker een boek lezen in een van de hangmatten of op de veranda van je tent.

Simply Canvas

Lunch wordt niet voorzien en er is 5 maal table d'hote gedurende de avond.

Er zijn mogelijkheden om voor een lang weekend of midweek te kiezen wanneer je vliegt met Transavia vanaf Rotterdam (aankomst vrijdagavond). Anders aankomst op zaterdag.

Transfers van en naar het vliegveld in Bergerac of treinstation in Ste Foy la Grande zijn mogelijk.

Meer informatie op www.simplycanvas.eu