Marjolijn Dekker

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Wie ben jij?

Een vrouw met een passie. Mijn naam is Marjolijn Dekker. Naast mijn fulltime baan als communicatieadviseur ben ik recent gestart met de website Betsies.nl, waar mijn schilderijen te zien zijn. Deeltijd kunstenaar zeg maar...

Wat is jouw passie?

Schilderen! Eind 2006 ben ik voor het eerst begonnen met schilderen om meer balans te krijgen tussen het 'moeten' van werken en het genieten van iets dat niets hoeft te worden. Iemand gaf me eens een doosje krijtjes met de boodschap dat ik vooral creatief moest blijven. Dat heb ik onthouden. Door mijn hooggevoeligheid is het een uitdaging ambitie en prikkels van buitenaf te combineren, maar met de kwast in de hand wordt de wereld lekker rustig. Dat dat niets toch iets werd, bewijzen mijn schilderijen en de interesse ervoor.


Wat is voor jou belangrijk in het leven?

Mijn familie en vrienden, liefde, betrokkenheid bij elkaar, vrijheid, meer balans in mezelf...

Welke overtuigingen sterken je op je pad?

Er is altijd wel iemand die op een ander staat te wachten, of het nu midden in een woestijn is of midden in een grote stad. En als deze twee mensen elkaar tegenkomen, als hun ogen elkaar vinden verliezen verleden en toekomst al hun belangrijkheid en bestaat er alleen maar de ongelofelijke zekerheid dat alles onder de zon door dezelfde hand geschreven werd... (Paulo Coelho)

Wat is jouw doel?

Meer genieten, leren wat ik moet leren en nog meer schilderen.

Marjolijn

Bezoek ook Marjolijns website: www.betsies.nl