Rozien Beaujean

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Wie ben je?

Ik ben Rozien Beaujean, 38 jaar en een rasechte limburgse. Ik woon nabij Maastricht en heb twee fantastische zonen. Ze zijn genoemd naar plaatsen uit mijn favoriete vakantieland Italië: Mylan en Luca. Ik werk al meer dan vijftien jaar voor Beaumont en gedraag me alsof het mijn eigen zaak is. Zo voelt het ook, maar meer dan vijftien jaar voor een bedrijf / familie werken, dat is op zijn minst opmerkelijk, zeker in deze tijd. En natuurlijk roept dat ook vragen op bij jezelf maar ook voor je omgeving: Waarom zo lang, ze zal wel vastgeroest zijn, heeft ze elders wel ervaring genoeg kunnen opdoen, etc etc. Maar ook hoor ik: Wow, mooi dat je mag en kunt doorgroeien in een familiebedrijf. Geweldig dat je je zo mag handhaven en profileren in deze hectische wereld van hotelellerie, ook wel mannenwereld. Met de relaties die ik al vijftien jaar beheer, heb ik vaak een bijzondere en unieke band. Ik ben er in gerold, heb er niet over nagedacht en ben eraan gehecht, met name aan de dynamiek en het vak ondernemen. Opvallend vind ik ook dat veel jonge mensen (ongeveer twintig jaar) met wie ik spreek een heel goed zelfbeeld hebben en bezig zijn met hun persoonlijke uitgekiende doelen. Ik ben 38 en heb dat nog steeds niet. Zou het nog komen?

Wat is je passie?

Passie is een basisvereiste als je met mij werkt en leeft. Ik geniet van het leven in optima forma. Ik wil winnen en vooral dit dan kunnen delen met de dierbaren om me heen.

Wat is je doel?

In balans zijn / komen, er iedere dag het beste van maken.
The essence of a new day! Eigenlijk heb ik heel veel doelen en misschien ook wel geen concreet hoofddoel, moet dat? Als iets goed voelt, ga er dan voor!


Welke overtuigingen sterken je op je pad?

Ik zie veel ellende om me heen van onnodige echtscheidingen tot overspelige en dierbaren om me heen die ongeneeslijk ziek zijn. Ik probeer eigenlijk altijd alles te analyseren, volgens mijn huisarts een typische manneneigenschap. Je kunt nou eenmaal niet alles analyseren.

Na mijn eerste bevalling, die ik ternauwernood heb overleefd, wil ik meer en pak ik dus meer uit het leven. En dan vaak toch weer druk maken over kleine dingen, details. Maar ik denk niet meer: "Is dit het nu?", want dat heb jezelf in de hand.

Wat vind je belangrijk?

Luisteren en anticiperen, er zijn maar weinig mensen die ECHT naar je luisteren. Energie geven en ontvangen, kies zelf je houding. Vroeger was ik afwachtend, dacht dat anderen mijn geluk konden bepalen en ben daardoor vaak teleurgesteld. Nu weet ik beter. Ook door het moeder-zijn denk ik dat je mensen anders en gemakkelijjker kunt benaderen. Leidinggeven wordt makkelijker en natuurlijker.

******

AANBIEDING!

Voor de zomermaanden heeft Hotel Beaumont een leuk arrangement samengesteld voor de lezers van Vrouw.nl.

LUNA ROSSA

* 2 overnachtingen in een comfort kamer
* inclusief uitgebreid ontbijtbuffet (vers-gezond-energie)
* heerlijk broodje en drankje bij Semplice e Buono, Italiaanse & Sardijnse specialiteiten in de Rechtstraat
* verfrissende ijscoupe bij Gelateria Luna Rossa in de Hoge Brugstraat
Prijs: ¤112,- p.p.

Reserveer o.v.v. Vrouw.nl en u krijgt een leuke verrassing bij vertrek. Prijs gebaseerd op een gedeelde twee-persoonskamer exlcusief citytax & servicecharges ¤4,25 pppn. Parkeergarage ¤21,- per nacht, reserveren vereist; beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Arrangement geldig in de maanden augustus 2008 op basis van beschikbaarheid.

Amici e famiglia!
Geniet samen met uw vrienden en/of familie van Maastricht. Reserveer gelijktijdig twee kamers (gelijke aankomstdatum) en u krijgt bij een fles World's first Pink Port op uw kamer bij aankomst.

Vespa tour!
Heerlijk touren op een Vespascooter in Maastricht en het mooi Limburgse heuvellandschap. Va. ¤ 37,50 pp. Vraag naar de voorwaarden.

Reserveren?
T. 043 - 325 44 33
E. info@beaumont.nl
W: http://www.beaumont.nl/