Sabrina Starke

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Wie ben je

Sabrina Starke, 28 jaar en woonachtig in Rotterdam. Mijn beroep is singer/songwriter. Ik ben geboren in Paramaribo, maar kwam naar Nederland toen ik zes maanden was.

Wat is je passie?

Mijn grote passie is muziek maken en schrijven. Dit is van jongs af aan gegroeid tot iets waar ik niet meer zonder zou kunnen. Het is een groot deel van wat mij Sabrina maakt.

Wat is je doel?

Ik heb veel doelen in mijn leven, maar muzikaal gezien wil ik veel bereiken. Ik ga nu een echte start maken met mijn debuutalbum dat binnenkort uitkomt.

Verder wil ik een succesvolle singer/ songwriter worden. Ik wil mensen raken en inspireren door mijn levenservaringen en de visie op het leven te verweven in mijn muziek. Daarnaast wil ik mijn muzikale kennis en ervaringen delen met degene die dat van mij vragen. Ik wil de wereld zien en mijn muziek wereldwijd verspreiden. Verder altijd streven naar groei, beter worden, leren en reflecteren.


Welke overtuigingen sterken je op je pad?

* Blijf dicht bij jezelf.
* Luister naar je intuitie (mijn echte levens navigatie).
* Sta stil, reflecteer, leer en groei.
* Niets overkomt je zomaar (negatief of positief) je moet verantwoordelijkheid nemen voor je keuzes.
* Heb geduld, heb geduld, heb geduld!

Wat vind je belangrijk?

Ik vind het belangrijk dat ik blij ben met de persoon die ik ben (innerlijk & uiterlijk) en dat ik gelukkig ben. Ook wil ik graag dat mijn familie trots op me is. Ik heb me voorgenomen om altijd hard te blijven werken voor wat ik wil bereiken in het leven.